Fiorentina-Medipol Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifreli mi? İşte Fiorentina-Medipol Başakşehir maçı canlı yayın bilgisi

Güncelleme Tarihi:

Fiorentina-Medipol Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifreli mi İşte Fiorentina-Medipol Başakşehir maçı canlı yayın bilgisi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2022 00:03

Medipol Başakşehir, Fiorentina'ya konuk olacak. Başakşehir, bugüne kadar Avrupa'da 46 karşılaşmaya çıktı. Turuncu-lacivertliler, söz konusu müsabakalarda 16 galibiyet, 11 beraberlik ve 19 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda 61 gol atan Başakşehir, kalesinde ise 67 gol gördü. Tüm gözler şimdi ise İtalyan ekibi ile yapılacak maçta. Peki, Fiorentina-Medipol Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haberin Devamı

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu 5. haftasında İtalyan ekibi Fiorentina'ya konuk olacak. Müsabaka öncesi, maça dair tarih saat ve yayıncı kanal bilgileri merak konusu oldu. İşte, Fiorentina-Medipol Başakşehir maçı hakkında bilgiler...

UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu 5. haftasında Medipol Başakşehir, 27 Ekim'de saat 19.45'te Artemio Franchi Stadyumu'nda Fiorentina ile karşı karşıya gelecek.

Karşılaşma TV 8,5 ekranlarından naklen canlı yayınlanacak.

Fiorentina-Başakşehir karşılaşmasını Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Allard Lindhout yönetecek. Lindhout'un yardımcılıklarını Mario Diks ve Charles Schaap üstlenecek. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Edwin Van De Graaf olacak.

Grupta oynadığı ilk mücadelede deplasmanda Hearts'i 4-0 mağlup eden Başakşehir, ikinci maçında da İstanbul'da Fiorentina'yı 3-0'la geçti.

Haberin Devamı

RFS ile Letonya'nın başkenti Riga'da oynanan karşılaşma golsüz eşitlikle biterken, rövanş müsabakasında ise kazanan 3-0'lık skorla Başakşehir oldu. İstanbul temsilcisi, grupta 10 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Oynadığı 4 müsabakada 7 puan toplayan Fiorentina da ikinci sırada yer alıyor.