Fenerbahçe- Gaziantepspor maçı ne zaman saat kaçta? - İzle

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe- Gaziantepspor maçı ne zaman saat kaçta - İzle
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2015 21:52

Spor Toto Süper Ligin 13. haftasını lider olarak tamamlayan Fenerbahçe, 14. hafta mücadelesinde Gaziantepspor deplasmanına konuk olacak. Fenerbahçe, Gaziantepspor maçı ne zaman saat kaçta? Hangi kanaldan izlenebilecek?

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Ligin 13. haftasını lider olarak tamamlayan Fenerbahçe, 14. hafta mücadelesinde Gaziantepspor deplasmanına konuk olacak. Ligdeki son maçında Trabzonspor'u 2-0 mağlup eden Fenerbahçe, Kamil Ocak Stadında oynanacak bu maçtan da mutlak 3 puan almanın hesaplarını yapıyor.

Son lig maçında büyük bir sürprize imza atan ve 9 kişiyle son 2 dakikada 2 gol bularak Gençlerbirliği deplasmanından puan koparan Gaziantepspor ise güçlü rakibinden puan almak istiyor.

Fenerbahçe- Gaziantepspor maçı ne zaman saat kaçta - İzle

FENERBAHÇE - GAZİANTEPSPOR MAÇI NE ZAMAN?

 6 Aralık Pazar günü saat 19.00'da Kamil Ocak Stadında başlayacak mücadele, Lig TV ekranlarından yayınlanacak. Karşılaşmayı Serkan Tokat Yönetecek.

MAÇ: Gaziantepspor Fenerbahçe

SAAT: 19.00

STAT: Kamil Ocak Stadyumu

Haberin Devamı

HAKEMLER: Serkan Tokat, Erdinç Sezertam, Engin Erdem

YAYIN: Lig TV

Süper Lig'in 14. haftasında Pazar günü Gaziantepspor ile deplasmanda karşılaşacak Sarı Lacivertliler, Perşembe günü ise Avrupa Ligi'nde Celtic'i konuk edecek ve İskoç ekibi karşısında 2. tur bileti arayacak. 4 gündeki iki karşılaşmayı da kayıpsız geçmek isteyen teknik direktör Vitor Pereira, hem liderliği sürdürmenin hem de Avrupa'da tur atlamanın hesaplarını yapıyor.

Vitor Pereira, yakalanan olumlu havanın bozulmaması için oyuncularını bu iki kritik karşılaşmaya motive etmeye çalışırken futbolcularına "Ortaya koyduğumuz oyun ile ne kadar güçlü olduğumuzu gösterdik. Ancak çok daha iyisini yapabiliriz. Daha fazla çalışıp farkımızı herkese gösterelim" uyarısında bulunduğu öğrenildi.

Gaziantepspor'un detaylı analizi için teknik ekipteki yardımcılarını görevlendiren Vitor Pereira, Gaziantep deplasmanında sürpriz yaşamak istemezken yardımcıların hazırladığı rapor doğrultusunda Kırmızı Siyahlı ekibin inişli çıkışlı bir grafik sergilediğine dikkat çekildi.

Gaziantepspor karşısında favori gösterilmelerine karşın oyuncularının rehavete kapılmalarını istemeyen Portekizli çalıştırıcı, antrenmanlarda sık sık uyarılarda bulunarak "Ciddiyeti elden bırakmamalıyız" dediği ifade edildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe- Gaziantepspor maçı ne zaman saat kaçta - İzle


ROBİN VAN PERSİE İLK 11'DE OLMAYACAK

Gaziantep maçı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de takımdan ayrı çalışan Hollandalı futbolcu Robi Van Persie kendini denemek için çıktığı idmanda bir süre sahada kaldı, ardından "Ağrılarım nüksetti" diyerek çalışmayı yarım bıraktı.

Gaziantep maçında zor!

Öğleden sonra kulüp doktorları tarafından kontrolden geçirilen Robin van Persie'nin sağ arka adelesinde ödem tespit edildi. Önümüzdeki hafta UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Celtic maçı düşünülerek Hollandalı yıldızın hafta sonu oynanacak Gaziantepspor maçında riske edilmeyeceği öğrenildi.

Solak yıldızın yokluğunda Brezilyalı forvet Fernandao'nun Gaziantep maçına 11'de başlaması bekleniyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası: