EXXEN 1 TL deneme ücreti ile hangi maçlar izlenir? EXXEN deneme üyeliği ile maç izlenir mi? Şampiyonlar Ligi maçları...

Güncelleme Tarihi:

EXXEN 1 TL deneme ücreti ile hangi maçlar izlenir EXXEN deneme üyeliği ile maç izlenir mi Şampiyonlar Ligi maçları...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2023 16:11

EXXEN tarafından yayın hakları satın alınan Şampiyonlar Ligi grup maçları tüm hızıyla devam ediyor. Temsilcimiz Galatasaray’ın bugün Kopenhag ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı EXXEN platformu üzerinden yayınlanacak. EXXEN deneme üyeliği ile maç izlenir mi? sorusu da sporseverler tarafından merak ediliyor. EXXEN’de 1 TL karşılığında 7 günlük deneme sürümü başlatılabiliyor. Peki, EXXEN 1 TL deneme ücreti ile izlenebilen içerikler neler?

Haberin Devamı

Bu hafta Şampiyonlar Ligi maçları kaldığı yerden devam ediyor. Dünyanın en prestijli turnuvalarından birisi olan Şampiyonlar Ligi maçları EXXEN platformu üzerinden yayınlanıyor. EXXEN 1 TL deneme sürümü ile izlenebilecek içerikler de bugünün merak edilen konularından birisi oldu. Peki, EXXEN deneme üyeliği ile maç izlenir mi?

EXXEN 1 TL DENEME ÜYELİĞİ İLE MAÇ İZLENİR Mİ?

Şampiyonlar Ligi maçları EXXEN üzerinden yayınlanıyor. Sporseverler de son günlerde popüler olan EXXEN deneme üyeliği ile ilgili araştırmalar başladı. 1 TL karşılığında satın alınan 7 günlük EXXEN deneme üyeliği ile maç izlenmiyor. EXXEN 1 TL deneme üyeliği spor paketini kapsamamaktadır. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi veya Konferans Ligi maçlarını izlemek isteyen kullanıcıların ExxenSpor üyeliği satın alması gerekmektedir. UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi maçlarını izlemek isteyen kişiler 157,08 TL olan ExxenSpor üyeliğini satın alması gerekiyor.