Erkan Baş milletvekili oldu mu? 14 Mayıs 2023 seçimlerinde Erkan Baş Meclis'e girdi mi, TİP kaç milletvekili çıkardı?

Güncelleme Tarihi:

Erkan Baş milletvekili oldu mu 14 Mayıs 2023 seçimlerinde Erkan Baş Meclise girdi mi, TİP kaç milletvekili çıkardı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2023 17:17

28. Dönem Milletvekilleri kesin olmayan sonuçlara göre belirlendi. Seçim öncesi en çok konuşulan isimlerden Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili adayları arasında bulunan Erkan Baş Meclis'e girdi mi merak ediliyor. Aynı zamanda TİP Genel Başkanı olan Erkan Baş, İstanbul 3. bölge milletvekili adayı gösterilmişti. Peki, Erkan Baş milletvekili oldu mu? 14 Mayıs 2023 seçimlerinde Erkan Baş Meclis'e girdi mi, TİP kaç milletvekili çıkardı?

Haberin Devamı

14 Mayıs 2023 Milletvekili seçimleri geride kalırken. TBMM'ye girecek olan milletvekilleri kesin olmayan sonuçlara göre belirlendi. Partiler arasında TİP Genel Başkanı ve İstanbul 3. bölge Millervekili adayı Erkan Baş Meclis'e girdi mi merak ediliyor. Erkan Baş milletvekili oldu mu? 14 Mayıs 2023 seçimlerinde TİP kaç milletvekili çıkardı?

ERKAN BAŞ MİLLETVEKİLİ OLDU MU?

TİP Genel Başkanı Erkan Baş 14 Mayıs 2023 Milletvekili seçimlerinde aday gösterildiği İstanbul 3. bölgeden milletvekili olarak Meclis'e girdi.

TİP KAÇ MİLLETVEKİLİ ÇIKARDI?

Türkiye İşçi Partisi’nden (TİP) Sera Kadıgil, Erkan Baş ve Ahmet Şık yeniden milletvekili seçildi. Antalya'dan aday gösterilen Barış Atay ise milletvekili secilemedi. Hatay'dan aday gösterilen Avukat Can Atalay'ın da seçilmesiyle birlikte TİP Meclis'te 4 milletvekili çıkardı.