ELON MUSK TEKNOFEST’E KATILACAK MI? Elon Musk sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu

Güncelleme Tarihi:

ELON MUSK TEKNOFEST’E KATILACAK MI Elon Musk sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2023 20:12

Tesla ve SpaceX’in CEO’su Elon Musk ile Cumhurbaşkanı Erdoğan New York ziyaretinde bir araya gelmişti. İkili görüşmeler yaparken Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elon Musk’u İzmir’de düzenlenecek olan Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali olan TEKNOFEST’e davet etmişti. Dünyanın en zengin isimlerinden birisi olan Musk’un katılıp katılmayacağı merak edilirken sosyal medya hesabından açıklama geldi. Peki Elon Musk TEKNOFEST’e katılacak mı? İşte, yaptığı paylaşım…

Haberin Devamı

TEKNOFEST İzmir’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Binlerce ziyaretçi tarafından ilgiyle takip edilen festivalde birçok etkinlik düzenleniyor. Elon Musk’un festivalle ilgili yaptığı paylaşım sonrası TEKNOFEST İzmir’e katılıp katılmayacağı ise merak ediliyor. TEKNOFEST İstanbul ve Ankara’nın yanı sıra bu yıl İzmir’de düzenleniyor. TEKNOFEST 27 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında Çiğli Havalimanı’nda ziyaretçilerini bekleyecek. SpaceX ve Tesla’nın CEO’su Elon Musk yaptığı paylaşımda Teknofes’te yarışan takımları tebrik ederek gelecek yıl katılmayı beklediğini ifade etti. İşte, Elon Musk’un açıklaması…

ELON MUSK TEKNOFEST’E GELECEK Mİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD ziyaretinde SpaceX’in kurucusu ve CEO’su Elon Musk ile görüşmüş, İzmir’de düzenlenecek Teknofest’e davet etmişti.

Haberin Devamı

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Musk, "Teknofest'te yarışan tüm takımları tebrik ederiz! Davetiniz için teşekkür ederiz Sayın Başkan. Gelecek yıl bizzat katılmayı ve Türkiye'deki diğer yatırım fırsatlarını tartışmayı sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.

TEKNOFEST 1 EKİM'E KADAR DEVAM EDECEK!

TEKNOFEST, 27 Eylül- 1 Ekim tarihleri arasında Çiğli Havalimanı’nda ziyaretçilere kapılarını açık tutacak. Gösteriler saat 19:00'a kadar devam edecek.

TEKNOFEST İzmir katılımı ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. TEKNOFEST İzmir’e katılmak isteyenlerin önceden TEKNOFEST 2023 ziyaretçi kaydı oluşturması gerekiyor. 7 yaşın altındaki çocuklar için ise kayıt zorunluluğu bulunmuyor. TEKNOFEST İzmir ziyaretçi formu doldurulurken ad, soyad, T.C. kimlik numarası ve diğer bilgiler ile beraber ziyaret etmek istenilen günler belirtiliyor.