Elektrikler ne zaman gelecek? 13 Ekim BEDAŞ ve AYEDAŞ elektrik kesintisi sorgulama

Güncelleme Tarihi:

Elektrikler ne zaman gelecek 13 Ekim BEDAŞ ve AYEDAŞ elektrik kesintisi sorgulama
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2022 14:23

Elektrikler ne zaman gelecek sorusu, 13 Ekim Perşembe günü vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Kesintiler arıza ve bakım nedeniyle yapılabiliyor. Elektrik kesintisi olacak bölgeler BEDAŞ ve AYEDAŞ'ın resi internet sitesi üzerinden görüntülenebiliyor. Peki elektrikler ne zaman gelecek? İşte 13 Ekim BEDAŞ ve AYEDAŞ elektrik kesintisi sorgulama...

Haberin Devamı

Elektrik ne zaman gelecek sorusu, bugün bölgelerinde elektrik kesintisi yaşayan vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. BEDAŞ ve AYEDAŞ kesinti listesinde yer alan ilçelerde elektrikleri ne zaman geleceği konusunda bilgi edinmek isteyen vatandaşlar buna göre hareket edecek. Peki 13 Ekim Perşembe günü BEDAŞ ve AYEDAŞ elektrik kesintisi kapsamında olan ilçelerde elektrikler ne zaman gelecek? İşte konuyla ilgili bazı bilgiler...

İstanbul'da belli bölgelerde planlı elektrik kesintileri yapılıyor. Elektrik dağıtım firmaları BEDAŞ ve AYEDAŞ, elektirik kesintilerini resmi internet siteleri üzerinden duyuruyor.

BEDAŞ ELEKTRİK KESİNTİSİ SORGULAMA

İstanbul Avrupa Yakası'nda elektirik kesintileri ve arıza ile ilgili çalışmaları BEDAŞ yürütmektedir. Önceden planlanan elektrik kesintileri BEDAŞ internet sitesinden sorgulanabiliyor.

Haberin Devamı

BEDAŞ elektrik kesintisi sorgulama ekranı için tıklayınız

AYEDAŞ ELEKTRİK KESİNTİSİ SORGULAMA

Anadolu Yakası elektrik kesinti ve arıza ile ilgili durumlarla AYEDAŞ ilgilenmektedir. İstanbul Anadolu Yakası'nda planlanan elektirik kesintileri AYEDAŞ internet sitesinden sorgulanabiliyor.

AYEDAŞ elektrik kesintisi sorgulama ekranı için tıklayınız