E Okul ne zaman kapanıyor? 1. dönem E-Okul kapanış tarihi var mı?

Güncelleme Tarihi:

E Okul ne zaman kapanıyor 1. dönem E-Okul kapanış tarihi var mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2024 12:10

e-Okul kapandı mı ve ne zaman kapanacak sorusu karne günü yaklaşırken öğrenci ve velilerin gündeminde yer alıyor. Öğrencilerin devamsızlık durumu, sınav sonuçları ve karne notları MEB E-Okul sistemi üzerinden görüntülenebiliyor. Peki e-Okul ne zaman kapanıyor? e-Okul not girişi için son gün ne zaman? İşte detaylar...

Haberin Devamı

E-Okul VBS giriş ekranı, karnelerin alınmasına günler kala velilerin yoğunlaştığı internet sitesi oldu. 2023 e-Okul ne zaman kapanacak sorusu, 1. dönemin sonu yaklaşırken merak konusu oldu. E-Okul sistemine girilen dönem sonu notları, yazılı ve sözlü sınav notları ile öğrencilerin devamsızlık durumu gibi bilgiler öğrenciler ve veliler tarafından görüntülenebiliyor. 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı ilk döneminin sonlarına gelirken MEB e-Okul kapanış tarihi de sorgulanıyor. Peki e-Okul ne zaman kapanıyor? 1. dönem E-Okul VBS not girişi kapandı mı? İşte konu hakkında bilgiler...

e-OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR?

Karne gününe kadar E-Okul ekranı açık kalmaktadır. Ancak not girişlerinin karnelerin veriliş tarihinden birkaç gün önce kapatılması bekleniyor.

Haberin Devamı

E OKUL ÖĞRENCİ VE VELİ GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

e-Okul üzerinden öğrencilerin sistem bilgilerine T.C kimlik no ve okul numaraları kolayca erişim sağlanabiliyor. Sınav tarihleri, haftalık ders programı, devamsızlık gibi bilgilere de ulaşılabiliyor.

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne başarılı bir giriş yaptıktan sonra sol menüde yer alan "Not Bilgisi" seçeneğine tıklayın.

Bu seçeneğe tıkladıktan sonra açılan pencerede öğrencinin not bilgilerine erişim sağlayabilirsiniz.

E-OKUL GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ