Dilber Senin Evin Yok Mu sözleri ve müziği ile popüler oldu.. Sincanlı Erkal'ın yazdığı o şarkının sözleri

Güncelleme Tarihi:

Dilber Senin Evin Yok Mu sözleri ve müziği ile popüler oldu.. Sincanlı Erkalın yazdığı o şarkının sözleri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2024 14:38

Dilber Senin Evin Yok Mu şarkı sözleri, İnci Taneleri dizisi başlamadan popüler oldu. Yılmaz Erdoğan'ın başrolünde yer aldığı ve senaryosunu yazdığı İnci Taneleri, yılbaşından önce yayımlanan fragmanı ile çok konuşuldu. Pavyonda dans eden bir kadını canlandıran Hazar Ergüçlü'nün, Sincanlı Erkal'ın söylediği 'Dilber Senin Evin Yok Mu' isimli şarkıda performans göstermesi ilgi çekti. Bununla birlikte Dilber Senin Evin Yok Mu sözleri ve müziği ile merak edilmeye başlandı. İşte,, Dilber Senin Evin Yok Mu sözleri ve Sincanlı Erkal'ın şarkıyı yorumu

Haberin Devamı

Dilber Senin Evin Yok Mu sözleri ile popüler olunca merak uyandırdı. Uzun süredir sahnelerde performans gösteren Sincanlı Erkal'ın bir anda popülaritesini arttıran Dilber Senin Evin Yok Mu şarkısı, sosyal medya üzerinden konuşulmaya devam ediyor. Peki, Dilber Senin Evin Yok Mu sözleri nasıl? İşte, o detaylar

DİLBER SENİN EVİN YOK MU SÖZLERİ

Dilber Senin Evin Yok Mu sözleri 

Keşke biraz daha kalsaydın

Aşkım gönlünü alsaydın

O kadar soğuk davrandın ki

Üşüyorsan canımı yaksaydın

Dilber evin barkın yok mu

Baban anan yok mu

Benim senden başka kimsem yok

Beni affet Dilber

Keşke biraz daha kalsaydın

Aşkım gönlünü alsaydın

O kadar soğuk davrandın ki

Üşüyorsan canımı yaksaydın

SİNCANLI ERKAL 'DİLBER SENİN EVİN YOK MU' ŞARKISINI ELE ALDI

Dizinin ikinci tanıtımı olan “Dilber” fragmanı ise Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansının yanı sıra Sincanlı Erkal’ın “Gemileri Yakarım” parçası ile de dikkatleri üzerine çekmişti. Yılbaşından hemen önce ekrana gelen tanıtım kısa sürede YouTube, Instagram, Facebook başta olmak üzere birçok sosyal mecrada 26 Milyon ’un üzerinde izlenerek bir rekora imza attı.

Haberin Devamı

Diziye dair merakın iyice arttığı şu günlerde Sincanlı Erkal olarak dikkatleri üzerine çeken sanatçı Erkal Sonel o şarkının hikayesini Kanal D Haber’e anlattı.

Gemileri Yakarım’ın tüm Türkiye’nin diline düştüğünü ifade eden Erkal Soner duygularını şu sözlerle ifade etti “Ben bile şok oldum. Şarkı bir anda patladı ve milyonlara ulaştı. Herkesin diline düştü. 26 yıldır sahne hayatının içindeyim ama yıldızım Yılmaz Erdoğan sayesinde parladı. Gerçekten arayan arayana... Hollanda’dan, Belçika’dan, Danimarka’dan... Her yerden mesaj ve telefonlar geliyor. “dedi.

Çekimlerin 10 saat sürdüğüne de değinen ünlü isim “Aslında her şey bir anda sahnede gelişti. Çekimler yaklaşık 10 saat sürdü ve 10 saat boyunca canlı canlı çaldık.” dedi.

BKM Yapım imzalı İnci Taneleri dizisinin oyuncu kadrosunda; Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi güçlü isimler yer alıyor. ‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ dizisinin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

Haberin Devamı

‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ yüreğe dokunan hikayesiyle yakında Kanal D’de izleyiciyle buluşacak.