Didim Belediyesi hangi partide? Aydın Didim Belediye Başkanı kimdir? 2019 Didim yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

Didim Belediyesi hangi partide Aydın Didim Belediye Başkanı kimdir 2019 Didim yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2024 10:51

Didim Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Didim yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Aydın Didim Belediyesi hangi partide? Didim Belediye Başkanı kimdir?

Haberin Devamı

2024 yerel seçimleri yaklaşıyor. 31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi 2019’da yapılan seçim sonuçları merak ediliyor. Aydın Didim Belediyesi hangi partide? sorusu da bu nedenle araştırılıyor. Peki, 2019 Didim Belediye Başkanı kim seçildi? İşte Didim yerel seçim sonuçları 2019

DİDİM BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yerel seçimlerinde Didim için 49.249 kullanıldı. Cumhuriyet Halk Partisi Başkan adayı Ahmet Deniz Atabay %55.97 oy alarak belediye seçimlerini kazandı. Şu anda Didim Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yönetiliyor.

DİDİM BELEDİYE BAŞKANI AHMET DENİZ ATABAY KİMDİR?

1959 yılında İstanbul’da doğan A. Deniz Atabay, lise eğitimini Kadıköy'de tamamlamıştır. Eğitim hayatına Marmara Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünde devam eden Atabay, eğitimine Fransa’da devam etmiştir.

Haberin Devamı

Türkiye’ye döndükten sonra petrol, sağlık ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren A. Deniz Atabay, 1989 yılında Didim’e yerleşmiştir. Didim’de turizm işletmeciliği sektörüne başarılı bir giriş yapmış olan A. Deniz Atabay, 4 dönem boyunca ‘Didim Turizm Derneği Başkanlığı’nı yürütmüş, bu süre zarfında ‘Didim Rotary Kulübü’ ve ‘Didim Yelken Kulübü’ kuruculuğu olmak üzere Didim’de turizm alanındaki pek çok sivil toplum örgütünün kuruluşunda yer almıştır.

A. Deniz Atabay, evli ve 2 kız 1 erkek çocuk babasıdır. Fenerbahçe taraftarı olan Atabay, çok iyi derecede İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde bir kez daha Didim Belediye Başkanı seçilmiş ve 9 yıldır görevini sürdürmektedir