CS2 ne zaman çıkacak? Counter Strike 2 için yenilikler gündemde!

Güncelleme Tarihi:

CS2 ne zaman çıkacak Counter Strike 2 için yenilikler gündemde
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2023 12:58

CS 2 ne zaman çıkacak sorusu, son günlerde pek çok vatandaşın araştırdığı konu olmaya devam ediyor. Uzun süredir konuşulan Counter Strike 2 geçtiğimiz aylarda tanıtıldı. Oyun geliştiricisi Valve, 1999 yılından bu yana severek oynanan Counter Strike serisine bir yenisini daha eklemek için düğmeye bastı. Test süreci ve beta sürümü ile denenmeye başlanan CS:GO 2’nin tüm kullanıcılar ile yaz aylarında paylaşılması planlanıyor. Peki, CS:GO 2 beta nasıl oynanır, sistem gereksinimleri neler?

Haberin Devamı

CS2 ne zaman çıkacak sorusu oyunseverlerin gündeminde yer alıyor. Oyunseverlerin büyük bir heyecanla beklediği Counter Strike 2 ya da CS:GO 2 Valve tarafından resmi olarak tanıtıldı ve test aşamalarına başladı. Bilgisayar oyunları arasında belki de en eski ve popüler oyunlardan birisi olan Counter Strike serisi Source 2 motoru ile güncelleniyor. CS:GO 2 sistem gereksinimleri de şimdiden oyuncular tarafından merak edilmeye başlandı. Peki, CS:GO 2 beta nasıl oynanır, ne zaman çıkacak?

COUNTER STRİKE (CS) 2 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Counter Strike 2 ya da diğer ismiyle CS:GO 2 Valve tarafından 22 Mart Çarşamba günü resmi olarak tanıtıldı. Henüz test aşamasında olan oyun yalnızca bazı kullanıcılar tarafından oynanabiliyor. Bu test süresince, Counter-Strike 2 herkese sunulmadan önce oyunun bazı özelliklerindeki hata ve sorunlar tespit edilip düzeltilecek.

Haberin Devamı

CS 2'nin Eylül ayı itibariyle yayınlanması bekleniyor.

HARİTALAR DEĞİŞTİ

Yeniden tasarlanan haritalar, Source 2 araçlarından ve görüntü işleme özelliklerinden tam anlamıyla faydalanacak şekilde sıfırdan oluşturuldu.

CS2 ne zaman çıkacak Counter Strike 2 için yenilikler gündemde

CS:GO 2 BETA NASIL OYNANIR?

Counter Strike 2 beta test sürümü yalnızca Valve’ın belirlediği kişiler tarafından oynanabiliyor. Bu sebeple eğer Valve kullanıcıya beta key göndermediyse oyunu oynamanın başka bir yolu bulunmuyor.

CS:GO 2 NE ZAMAN ÇIKIYOR, SİSTEM GEREKSİNİMLERİ NELER?

Counter-Strike 2, CS:GO oyununa ücretsiz bir güncelleme olarak bu yaz sunulacak. Yani CS:GO sahipleri bu oyuna para vermeden erişebilecek. Oyunun sistem gereksinimleri ise henüz açıklanmadı. CS:GO’nun sistem gereksinimleri ise şöyleydi;

MİNİMUM:

İşletim Sistemi: Windows® 7/Vista/XP

İşlemci: Intel® Core™ 2 Duo E6600 veya AMD Phenom™ X3 8750

Bellek: 2 GB RAM

Ekran Kartı: Ekran kartı 256 MB ya da daha üstü belleğe sahip olmalı ve Pixel Shader 3.0 desteğine sahip DirectX 9 uyumlu olmalıdır.

DirectX: Sürüm 9.0c

Depolama: 15 GB kullanılabilir alan