Boğazlıyan Belediyesi hangi partide? Yozgat Boğazlıyan Belediye Başkanı kimdir? 2019 Boğazlıyan yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

Boğazlıyan Belediyesi hangi partide Yozgat Boğazlıyan Belediye Başkanı kimdir 2019 Boğazlıyan yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2024 15:53

Boğazlıyan Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Boğazlıyan yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Yozgat Boğazlıyan Belediyesi hangi partide? Boğazlıyan Belediye Başkanı kimdir?

Haberin Devamı

2024 yerel seçimleri yaklaşıyor. 31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi 2019’da yapılan seçim sonuçları merak ediliyor. Yozgat Boğazlıyan Belediyesi hangi partide? sorusu da bu nedenle araştırılıyor. Peki, 2019 Boğazlıyan Belediye Başkanı kim seçildi? İşte Boğazlıyan yerel seçim sonuçları 2019

BOĞAZLIYAN BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yerel seçimlerinde Boğazlıyan için 10.958 oy kullanıldı. AK Parti Başkan adayı Gökhan Çoşar %52.66 oy alarak belediye seçimlerini kazandı. Şu anda Boğazlıyan Belediyesi AK Parti tarafından yönetiliyor.

BOĞAZLIYAN BELEDİYE BAŞKANI GÖKHAN ÇOŞAR KİMDİR?

Gökhan Coşar, 1974 yılında Boğazlıyan'da doğdu. ilk, orta ve lise tahsilini Boğazlıyan'da tamamladı. Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nden mezun oldu. İş hayatında inşaat, akaryakıt ve tarım sektörlerinde yöneticilik yaptı.

Haberin Devamı

Çalışma Bakanlığı istihdam Ödülü, Maliye Bakanlığı Vergi ödülü ve Yozgat Bozok Üniversitesi Girişimcilik ödülü gibi birçok alanda çeşitti ödüller aldı. Halen aile grup şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmaktadır. AK Parti Teşkilat Başkanlığı ve Seçim İşleri Başkanlığı gibi görevlerde bulundu.

Gökhan Coşar, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti Yozgat Boğazlıyan Belediye Başkan Adayı olarak seçimi tamamladı ve Belediye Başkanı seçilmiştir.

Sn. Coşar görevine devam etmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.