Bartın Merkez Belediyesi hangi partide? Bartın Merkez Belediye Başkanı kimdir? 2019 Bartın Merkez yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

Bartın Merkez Belediyesi hangi partide Bartın Merkez Belediye Başkanı kimdir 2019 Bartın Merkez yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2024 13:06

Bartın Merkez Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Bartın Merkez yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Bartın Merkez Belediyesi hangi partide? Bartın Merkez Belediye Başkanı kimdir?

Haberin Devamı

2024 yerel seçimleri yaklaşıyor. 31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi 2019’da yapılan seçim sonuçları merak ediliyor. Bartın Merkez Belediyesi hangi partide? sorusu da bu nedenle araştırılıyor. Peki, 2019 Bartın Merkez Belediye Başkanı kim seçildi? İşte Bartın Merkez yerel seçim sonuçları 2019

BARTIN MERKEZ BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yerel seçimlerinde Bartın Merkez için 40.783 oy kullanıldı. Milliyetçi Hareket Partisi Başkan adayı Cemal Akın %35.75 oy alarak belediye seçimlerini kazandı. 2023'te istifa eden Cemal Akın'ın yerine Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu geçti. Şu anda Bartın Merkez Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisi tarafından yönetiliyor.

BARTIN MERKEZ BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN FAHRİ FIRINCIOĞLU KİMDİR?

1955 yılında Bartın’da doğan FIRINCIOĞLU, İlk ve Orta öğrenimini de Bartın’da tamamladı.

Haberin Devamı

Çocukluk yaşlarından itibaren, dönemin Belediye Başkanı olan babası Davut FIRINCIOĞLU ile birlikte yol aldı. Dört dönem Belediye Başkanlığı yapan baba Davut FIRINCIOĞLU gibi çocukluk yaşlardan itibaren gerek sosyal gerekse iş hayatında dürüstlüğü ve şeffaflığı şiar edindi.

Turizm İşletme, Otobüs İşletmeciliği, Akaryakıt İstasyonu İşletmeciliği, Oto Galeri, İnşaat, Kuyumculuk gibi birçok sektörde aktif iş hayatı olan FIRINCIOĞLU, ilk olarak 1994 yılında Yerel Seçimlerde Bağımsız Belediye Başkan Adayı olarak seçimlere girdi.

2004 yılında DSP İle girdiği Belediye Seçimlerinde Meclis Üyesi olarak seçildi. Aktif olarak başladığı görevi 2009 yılında 1. Sıradan Milliyetçi Hareket Partisi ile girmiş olduğu seçimlerde ilk sırada yeniden seçilerek Belediye Meclisi ve Belediye Başkanlığı vekalet görevini sürdürdü.

2023 yılı Milletvekili seçimleri dolayısıyla istifa eden Belediye Başkanı Cemal AKIN‘ın ardından, oylamaya sunulan Belediye Meclisi kararıyla 46.Dönem Belediye Başkanı olarak göreve başladı.

Bartın’ın sevilen ve tanınan ailelerinden ve güler yüzlülüğü ile bilinen Belediye Başkanı Hüseyin Fahri FIRINCIOĞLU, evli ve 2 çocuk babasıdır.