AYT modem şifresi sorusu 2023 | AYT 2023 Kerem modem şifresini logaritma yapan aile sorusu ve cevabı nedir?

Güncelleme Tarihi:

AYT modem şifresi sorusu 2023 | AYT 2023 Kerem modem şifresini logaritma yapan aile sorusu ve cevabı nedir
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2023 15:29

AYT 2023 Sayısal oturumunda çıkan sorulardan bazıları öğrencileri bir hayli zorladı. AYT modem şifresi sorusu da bunlardan birisi oldu. Öğrencilerden birçoğu sınav sonrası sosyal medya hesaplarından AYT Kerem modem şifresi sorusu ile ilgili paylaşımlarda bulundu. Peki, AYT 2023 Kerem modem şifresini logaritma yapan aile sorusu ve cevabı nedir?

Haberin Devamı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen YKS AYT oturumu sona erdi. AYT’nin en dikkat çekici sorularından birisi de AYT modem şifresi sorusu oldu. Adaylar sınav sonrası sorunun cevabını merak edip araştırmaya başladı. Peki, AYT modem şifresi sorusu ve çözümü nedir?

AYT 2023 KEREM MODEM ŞİFRESİNİ LOGARİTMA YAPAN AİLE SORUSU VE CEVABI NEDİR?

Alan Yeterlilik Testi (AYT) sayısal oturumunda çıkan modem şifresi sorusu adayları bir hayli zorladı. AYT Kerem modem şifresi sorusu ve cevabı ÖSYM tarafından henüz paylaşılmadı. Sosyal medyada sınava giren birçok kişi cevabın 45 olduğunu ifade etti. ÖSYM tarafından soru ve cevap anahtarı yayınlandıktan sonra modem şifresi sorusu ve çözümü haberimiz içerisine eklenecektir.