AUZEF SINAV TAKVİMİ 2024 | AUZEF Ara (Vize) sınavları ne zaman, nasıl yapılacak? İstanbul Üniversitesi AUZEF sınav tarihleri açıklandı!

Güncelleme Tarihi:

AUZEF SINAV TAKVİMİ 2024 | AUZEF Ara (Vize) sınavları ne zaman, nasıl yapılacak İstanbul Üniversitesi AUZEF sınav tarihleri açıklandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2024 01:00

AUZEF vize sınav tarihleri 2024, İstanbul Üniversitesi akademik takvimi ile belli oldu. Bahar dönemi ön kayıtlarını 19 Şubat - 25 Mart tarihlerinde yapan öğrenciler, AUZEF ara sınavlarına mayıs ayında katılım sağlayacak. Her ders için 20 sorunun sorulacağı AUZEF sınavlarında öğrencilere 30 dakika süre tanınacak. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) sınavları öncesi, sınav belgesi AKSİS Öğrenci Otomasyon sistemi üzerinden yayınlanacak. Peki, AUZEF sınavları ne zaman? AUZEF ara sınavları nasıl olacak? İşte, AUZEF bahar dönemi vize sınavı takvimi ve konu hakkında ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

İstanbul Üniversitesi AUZEF sınavları ne zaman sorusu nisan ayıyla beraber öğrencilerin odaklandığı konulardan oldu. Lisans ve ön lisans eğitimlerini İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nde devam ettiren öğrencilerin gündeminde yer alan AUZEF ara sınav tarihleri belli oldu. https://auzefsinav.istanbul.edu.tr adresinden sınav merkezi tercihlerini yapan öğrenciler, AUZEF ara sınavlarına katılım sağlayacaklar. Takvime göre ara sınavlar 4 - 5 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek. İşte, İstanbul Üniversitesi AUZEF sınav tarihleri hakkında ayrıntılar.

AUZEF ARA (VİZE) SINAVLARI NE ZAMAN?

Akademik takvime göre AUZEF Ara Dönem (Vize) Sınavları 4 - 5 Mayıs 2024 tarihlerinde,

Yarıyıl Sonu (Bitirme Sınavları) 29 - 30 Haziran 2024 tarihlerinde,

Haberin Devamı

Yarıyıl Sonu (Telafi Sınavları) 3 - 4 Ağustos 2024 tarihlerinde

Mezuniyete Üç Ders Sınavı 14 Eylül 2024 tarihinde yapılacak.

AUZEF SINAVLARI ONLİNE MI?

Sınavların uygulanış şekli henüz açıklanmadı. Konuyla ilgili açıklamalar geldiği zaman haberlerimizde yer vereceğiz.