Arnavutköy Belediyesi hangi partide? Arnavutköy Belediye Başkanı kimdir? 2019 Arnavutköy yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

Arnavutköy Belediyesi hangi partide Arnavutköy Belediye Başkanı kimdir 2019 Arnavutköy yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2024 13:05

Arnavutköy Belediyesi'nin hangi partide olduğu 2024 yerel seçimlerine giderken merak konusu oldu. Sandığa gidecek seçmenler yaşadıkları ilçe belediyesinin hangi partide olduğunu araştırıyor. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) verilerine göre 2019 yerel seçimlerinde Arnavutköy'da seçmenler 181 sandıkta oy kullandı. İşte Arnavutköy 2019 yerel Seçim Sonuçları...

Haberin Devamı

Türkiye yerel yönetim seçimleri için sandık başına gidecek. Seçimler yaklaşırken, İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan Arnavutköy'nın hangi partide olduğu merak konusu oldu. 38 mahalleden oluşan Arnavutköy'nın nüfusu 250 bin civarıdır. Peki Arnavutköy Belediyesi hangi partide? Arnavutköy Belediye Başkanı kimdir? 2019 Arnavutköy yerel seçim sonuçları...

ARNAVUTKÖY BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yılında gerçekleşen yerel seçimlerde ArnavutköyBelediyesi için 146 bin 440 seçmen oy kullandı. Yapılan seçimler sonucunda yüzde 57.73 oy oranı ve 79.454 oy sayısıyla belediye seçimini AK Parti kazandı.

ARNAVUTKÖY BELEDİYE MESUT ÜNER KİMDİR?

1965 yılında doğan A. Haşim Baltacı, Trabzon’un Çaykara İlçesindendir.

1969 yılından itibaren Arnavutköy’de ikamet etmekte olan A. Haşim Baltacı,  ilkokulu Arnavutköy İlkokulu’nda, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı.

Haberin Devamı

İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümündeki kısmi eğitimin ardından, Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden 1989 yılında mezun oldu.

Askerliğini 1991-92 yılları arasında, önce Ankara Polatlı Topçu Okulunda, ardından Hatay-Kırıkhan Endüstri Meslek Lisesi’nde Yedek Subay öğretmen olarak tamamladı.

Çeşitli konularda kurs ve seminerlere katılan A. Haşim Baltacı, iş hayatında; mühendislik, tekstil, gıda ve iletişim sektörlerinde işletme sahibi ve yönetici olarak çalıştı.

Birçok sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarında aktif olarak yer aldı. Refah Partisi ve Fazilet Partisi’nde yönetici ve Belde Başkanlığı görevlerinde bulundu. AK Parti’nin kurulmasıyla birlikte, Arnavutköy Kurucu Belde Başkanı olarak görev aldı.

28 Mart 2004 Yerel Seçimlerinde AK Parti’den Arnavutköy Belde Belediye Başkanlığı’na seçildi. 29 Mart 2009’da tekrar seçilerek ilçe olan Arnavutköy’ün ilk Belediye Başkanı oldu.  30 Mart 2014’de yapılan Mahalli İdareler Genel Seçiminde de tekrar Belediye Başkanı seçildi. Son yapılan 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçiminde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden  tekrardan aday olarak seçimi kazandı.

Haberin Devamı

Daha sonra Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yerel Yönetimler Bilim Dalı, Mahalli İdareler ve Yerinden Yönetim Programında Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.

A. Haşim Baltacı, evli ve 5 çocuk babasıdır.

İstanbul Arnavutköy seçim sonuçları 2024

İstanbul seçim sonuçları 2024

2024 SEÇİM SONUÇLARI

SEÇİM SONUÇLARI