AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır? AÖF yaz okulu sınavı giriş belgesi alma ekranı

Güncelleme Tarihi:

AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır AÖF yaz okulu sınavı giriş belgesi alma ekranı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2022 11:16

AÖF yaz okulu sınav giriş belgesi yoğun ilgi görüyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yaz okulu sınavı ağustos ayında düzenlenecek. Sınavda her bir ders için adaylara 20 soru sorulacak. Yaz okulu sınavına girecek olan öğrenciler giriş belgesine yoğun ilgi gösteriyorlar. Peki, AÖF sınav giriş belgesi nereden alınır?

Haberin Devamı

AÖF yaz okulu sınavı için geri sayım başladı. AÖF yaz okulu sınavı 13 Ağustos'ta yapılacak. Yaz okuluna güz ve bahar döneminde kayıt yenileten-yeniletmeyen, yarı yıl fark etmeksizin tüm Açıköğretim Sistemine göre öğretim yapan Fakültelerin öğrencileri girebilecek. 2021-2022 Yaz Okulu sınav giriş belgeleri yayınlandı. İşte AÖF sınav giriş belgesi alma ekranı

AÖF YAZ OKULU SINAV GİRİŞ BELGESİ YAYIMLANDI

2021-2022 Yaz Okulu sınav giriş belgeleri yayınlandı! Belgenize http://aosogrenci.anadolu.edu.tr adresinden erişebilirsiniz.

AÖF yaz okulu sınavı 13 Ağustos tarihinde yapılacak. Sınavda her ders için 20 soru sorulacak ve 30 dakika süre verilecektir. Geçme notu 35'tir. 4 yanlış bir doğru uygulaması devam etmektedir.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ ALMA EKRANI-TIKLAYINIZ

Haberin Devamı

YAZ OKULU SINAVINA KİMLER GİREBİLİR?

Yaz okuluna güz ve bahar döneminde kayıt yenileten-yeniletmeyen, yarı yıl fark etmeksizin tüm Açıköğretim Sistemine göre öğretim yapan Fakültelerin öğrencileri kayıt yaptırabilir. Öğrenciler, üst yarıyıl ya da alt yarıyıllardan hiç almadıkları dersleri yaz okulunda alabilir.