Akören Belediyesi hangi partide? Konya Akören Belediye Başkanı kimdir? 2019 Akören yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

Akören Belediyesi hangi partide Konya Akören Belediye Başkanı kimdir 2019 Akören yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2024 23:15

Akören Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Akören yerel seçim sonuçları da sebeple araştırılıyor. Akören, Konya il merkezine 54 km uzaklıkta bir ilçedir. İlçenin eski adı "Akviran"dır. Peki, Konya Akören Belediyesi hangi partide? Akören Belediye Başkanı kimdir?

Haberin Devamı

2024 yerel seçimleri yaklaşıyor. 31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi 2019’da yapılan seçim sonuçları merak ediliyor. Konya Akören Belediyesi hangi partide? sorusu da bu nedenle araştırılıyor. Peki, 2019 Akören Belediye Başkanı kim seçildi? İşte Akören yerel seçim sonuçları 2019!

AKÖREN BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yerel seçimlerinde Akören için 4.377 oy kullanıldı. Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı İsmail Arslan %68,09 oy alarak belediye seçimlerini kazandı. Şu anda Akören Belediyesi MHP tarafından yönetiliyor.

AKÖREN BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL ARSLAN KİMDİR?

İsmail Arslan, 1971 yılında Konya ili Akören ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Akören'de tamamladı. İş hayatına 1991 yılında etibank genel müdürlüğünde bilecik ilinde memur olarak başladı. Askerlik görevini nevşehir'de jandarma çavuş olarak yaptıktan sonra 1997 yılında seydişehir ziraat bankasına şef yardımcısı olarak atandı. 2001 yılında konya tarım il müdürlüğünde muhasebe biriminde çalıştı. Ara verdiği eğitimine devam ederek selçuk üniversitesi teknik bilimler meslek yüksek okulu elektrik bölümünden mezun oldu. Daha sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi. Akörenliler derneğinde 2 yıl muhasip olarak ve akören dergisinde de yayın kurul üyesi olarak görev yaptı. 2005 yılında Selçuk Üniversitesi Dş Hekimliği Fakültesinde ve Selçuk Üniversitesi Selçuk Tıp Fakültesinde döner sermaye işletme müdür yardımcısı olarak görev yaptı. Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği fakültesinde mali işler ve muhasebe sorumlusu olarak çalışmakta iken istifa ederek belediye başkan adayı oldu.31 mart 2019 yerel seçimlerini kazanarak Akören Belediye Başkanlığı görevine başlayan İsmail Arslan evli ve iki çocuk babasıdır.

Haberin Devamı

Konya Akören seçim sonuçları

Konya Seçim Sonuçları

Seçim Sonuçları 2024

Seçim Sonuçları