Afşin Belediyesi hangi partide? Kahramanmaraş Afşin Belediye Başkanı kimdir? 2019 Afşin yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

Afşin Belediyesi hangi partide Kahramanmaraş Afşin Belediye Başkanı kimdir 2019 Afşin yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2024 23:45

Afşin Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Afşin yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Kahramanmaraş Afşin Belediyesi hangi partide? Afşin Belediye Başkanı kimdir?

Haberin Devamı

2024 yerel seçimleri yaklaşıyor. 31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi 2019’da yapılan seçim sonuçları merak ediliyor. Kahramanmaraş Afşin Belediyesi hangi partide? sorusu da bu nedenle araştırılıyor. Peki, 2019 Afşin Belediye Başkanı kim seçildi? İşte Afşin yerel seçim sonuçları 2019

AFŞİN BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yerel seçimlerinde Afşin için 46.702 oy kullanıldı. AK Parti Başkan adayı Mehmet Fatih Güven %56.72 oy alarak belediye seçimlerini kazandı. Şu anda Afşin Belediyesi AK Parti tarafından yönetiliyor.

AFŞİN BELEDİYE BAŞKANI MEHMET FATİH GÜVEN KİMDİR?

968 yılında Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde doğdum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Afşin’de tamamladım. Lisans eğitimimi, Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümünde, Yüksek lisans eğitimimi ise Bahçeşehir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nde, KENTSEL SİSTEMLER VE ULAŞTIRMA YÖNETİMİ alanında tamamladım. Halen İstanbul Üniversitesi Sosyoloji bölümünde eğitime devam etmekteyim.

Haberin Devamı

İş yaşamıma; Maliye Bakanlığında Vergi Denetmen Yardımcısı (Vergi müfettiş yardımcısı) olarak başladım. 1997-2009 yılları arasında vergi incelemesi, teftiş ve soruşturmalar yaptım. Denetim Koordinasyon Müdürlüğü, Denetim Birim Başkanlığı görevlerinde bulundum. 2009-2014 yılları arasında Malatya Belediyesi'nde Başkan yardımcısı olarak görev yaptım.

Katılımcı araçların stratejik planlamaya entegrasyonu, yerel yönetişim değerlendirmesi, analitik bütçeleme, tahakkuk esaslı muhasebe, kamu ihale kanunu konularında eğitimler aldım ve aynı konularda eğitimci olarak görev aldım. Bahçeşehir Üniversitesi yerel yönetimler akademisi programına katıldım.
30 Mart 2014 tarihinde gerçekleşen yerel yönetimler seçimlerinde Afşin Belediye Başkanı seçildim ve bu göreve halen devam etmekteyim.
Afşin’de üst yapı hizmetleri ile birlikte sosyal bir çok projeye imza attım, turizmin canlanması için kaynaklar yaratarak Afşin’e yeni kazanımlarda bulundum. Evli ve iki çocuk babasıyım.

Kahramanmaraş Afşin seçim sonuçları 2024

Kahramanmaraş seçim sonuçları 2024

Haberin Devamı

SEÇİM SONUÇLARI 2024

SEÇİM SONUÇLARI