'Bileğimizi bükemezler'

Güncelleme Tarihi:

Bileğimizi bükemezler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2013 09:21

Sow, kafalarında derbi değil Bursaspor maçını olduğunu belirtip ‘Kazanmayı sürdüreceğiz’ dedi.

Haberin Devamı

Sarı lacivertli futbolcular, dün Kuruçeşme’de teknik direktör Ersun Yanal ve yardımcılarının da katıldığı takım yemeğinde bir araya geldi. Artık gelenekselleşen hafta içi organizasyonu yaklaşık 1 saat sürdü.

PAZAR günü yapılacak Seçimli Genel Kurul ile yeni başkanını seçecek olan Fenerbahçe’de, futbolcular, ligdeki kritik Bursaspor ve Galatasaray karşılaşmaları öncesinde hem stres atmak için hem de takım içindeki dostluğu bir kez daha göstermek için dün yemek düzenledi. Artık geleneksel hale gelen maç öncesi hafta içi yemeği Kuruçeşme’deki Park Fora Restoran’da düzenlendi. Ali Rıza Yılmaz’ın ev sahipliğinde düzenlenen yemeğe Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, yardımcıları ve bütün futbolcular katıldı. Oyuncuların ve teknik kadrosunun yemek keyfi yaklaşık 1 saat sürdü.

Haberin Devamı

‘KENDİ İŞİMİZE BAKACAĞIZ’

YEMEK sonrasında sarı lacivertlilerin yıldız golcüsü Moussa Sow değerlendirmelerde bulundu. Başarılı futbolcu, Bursaspor ve Galatasaray maçları hakkında konuşurken “Sürpriz bir gol sevinci hazırlığında değilim. O anın doğal ortamında gol sevinci kendiliğinden gelişir” dedi. Takım içerisinde güzel bir atmosfer olduğunu dile getiren Sow, “Birkaç maçlık bir galibiyet serisi yakaladık. Bursaspor maçında bu seriye devam etmek istiyoruz” açıklamasını yaptı. G.Saray derbisi hakkında da konuşan Moussa Sow, “Şu anda herkes belki derbiyi düşünmeye başladı ama bizim için o maç iki hafta sonra. Rakibimizin Avrupa’da oynuyor olması bir avantaj mı açıkçası bunu bilmiyorum. Tek bildiğim şey konsantrasyonumuzu o yöne vermeyeceğimiz. Kendi işimize ve programımıza bakmak istiyoruz” diye konuştu.

Taklit etmedik ama beğendim

Önceki gün yapılan antrenmanda G.Saraylı futbolcuların gol sevinçlerini taklit etmediklerini belirten Sow, “Lille’de Chedjou ile beraber oynadım. Onları gol sevincini taklit etmedik. Sadece yaptıkları o sevinç hoşuma gitmişti, beğenmiştim” diye konuştu.

Emenike övgüsü

EMENIKE son 2 maçta 3 gol attı. Sezon sonuna kadar ihtiyacımız olan bir oyuncu. Çok kaliteli bir futbolcu.

Ücretini ben ödedim

FENERBAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım, Genel Kurul için oy kullanabilecek delegelere yolladığı mesajların kulübe fatura edildiği iddiaları hakkında açıklama yaptı. Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yer alan açıklamada Aziz Yıldırım, “Adaylığım süresince kendi cebimden yaptığım harcamaların makbuzlarını dileyen gazetecilerle paylaşabileceğimi belirtirim” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE’DE BÜYÜK GÜN BUGÜN

Sarı lacivertlilerde bugün üç önemli toplantı yapacak. Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar’ın yanı sıra Yıldırım’ın listesine dahil etmek istediği Ali Koç da basının karşısına geçecek.

F.BAHÇE’de tarihi gün yaklaşırken iki önemli başkan adayı Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar ve Yıldırım’ın listesine dahil etmek istediği Ali Koç bugün basın mensuplarının karşısına çıkacak. Günün açılışını Wyndam İstanbul Kalamış Marina’da gerçekleşecek toplantısı ile Ali Koç yapacak. Koç’tan sonra Aziz Yıldırım saat 14.00’te Faruk Ilgaz Tesisleri’nde basının ve kongre üyelerinin karşısına çıkacak. Saat 17.00’de ise bu kez Mehmet Ali Aydınlar konuşacak. Aydınlar, Four Seasons Otel’de yaklaşık 1.5 saat sürecek bir toplantı yapacak.

Haberin Devamı

Hulusi Belgü listesini açıkladı

F.BAHÇE ’nin başkanlık adaylarından Hulusi Belgü listesini açıkladı. Belgü’nün listesinde Rahmi Eyüboğlu, Abdullah Üçyiğit, Orkun Tosun, Hakan Kodal, Mustafa Baştuğ, Onursal Kocatepe, Işık Eyigüngör, Murat Aşık, Göksel Özonay, Osman Tufan, Mustafa Arslan, Bülent Eriş, Kayhan Darcan, Tahir Sarıoğlu yer aldı.

‘Ersun Yanal benim için şans’

F.BAHÇE’nin genç yıldızı Salih Uçan, “Aykut Kocaman’dan sonra Ersun Yanal’ın gelmesi benim için şans” derken eksiklerinin de farkında olduğunu söyledi. Salih, Avrupa hayali olduğunu, Emre, Mehmet Topal ve Meireles’i örnek aldığını söyledi.

‘Rüya bir gün’ yaşadı

Engelli Fatih Oğlak “Rüya Bir Gün” organizasyonları kapsamında, Fenerbahçeli futbolcularla bir araya geldi. Fatih, tanışmayı çok istediği sarı lacivertli futbolcuların ilgisi karşısında mutlu anlar yaşadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!