14 Şubat Big Brother Türkiye'de kim elendi?

Güncelleme Tarihi:

14 Şubat Big Brother Türkiyede kim elendi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2016 20:06

Big Brother Türkiye evine kim veda edecek? Bu sorunun cevabı 14 Şubat Big Brother Türkiye 11. hafta finalinde belli olacak. Big Brother Türkiye'nin 11. hafta eleme listesi belli oldu. Peki; Big Brother Türkiye'de bu hafta neler yaşandı? Tüm detaylar ve gelişmeler haberimizde...

Haberin Devamı

Ekranların sevilerek izlenen programı Big Brother Türkiye’de eleme listesi belli oldu. Eleme listesindeki dört isimden hangisi eve veda edecek? Büyük ödül ve ev halkına veda edecek olan isim programın 14 Şubat Pazar akşamı yayınlanacak olan haftanın finalinde belli olacak.

Big Brother Türkiye 11. haftanın eleme listesi belli oldu!

Eve veda etmesi istenen dört kişi ev halkı arasında yapılan oylama ile belirlendi. Eleme listesinde Rezan, Gökçen, Hüseyin ve Onur var. Ev halkının ikişer oylaması sonucunda bu isimlerden Rezan ve Gökçen dörder oy, Onur üç oy, Hüseyin ise iki oy alarak alarak eleme listesindeki isimler oldular.

Big Brother Türkiye’ nin heyecanla beklenen haftanın finali gecesi 14 Şubat Pazar akşamı ekranlarda olacak.

14 Şubat Big Brother Türkiyede kim elendi

Haberin Devamı

Big Brother Türkiye evine, “Halk bizi istiyorsa kalırız, halk bizi istemiyorsa kalmayız.” diyen Onur mu?, “Acıma, acınacak hale gelirsin.” diyen Rezan mı?, Bana takılacağına kendi sahtekarlığına takılsın. Bir insan sahtekarsa, benim için hep sahtekardır.” diyen Hüseyin mi?, yoksa “Bir şey görüyorsam söylerim ben!” diyen Gökçen mi gidecek. Evden gidecek ismi izleyicilerin oyları belirleyecek. Bakalım pazar akşamı eve ve 1 milyon liralık büyük ödüle veda edecek isim kim olacak?

Big Brother evi, ev halkının sinirlerinin gerilmesi ve evden ayrılma stresi yaşaması sebebi ile hareketli anlara sahne oluyor. Her an yeni gelişmelere gebe olan Big Brother’da bu hafta eleme tahtasında evden Rezan, Gökçen, Onur ve Hüseyin var. Bu dört isimden birisi eve ve büyük ödüle veda edecek.

Big Brother’ de geçtiğimiz hafta yapılan haftanın finalinde bir sürpriz yaşanmıştı. Big Brother geçen hafta evden kimseyi elememiş, hatta eve iki yarışmacı daha girmişti. Önceden elenen yarışmacılardan Seda ve Yasin, izleyicilerden en yüksek oyu alarak eve yeniden girmişti. Ev halkı, bir arkadaşlarına daha veda etmeyi beklerken bu sürpriz karşısında çok sevinmişlerdi.

Haberin Devamı

Big Brother Türkiye Evine Kim Veda Edecek?

Big Brother Türkiye Evine Kim Veda Edecek? Gökçen mi, Hüseyin mi, Onur mu, Rezan mı?
Eve kimin veda edeceği SMS seyirci oylaması sonucu belli olacak. Evde kalmasını istediğiniz yarışmacıyı desteklemek için;

GÖKÇEN yaz 6400'a gönder!
HÜSEYİN yaz 6400'a gönder!
ONUR yaz 6400'a gönder!
REZAN yaz 6400'a gönder!

BAKMADAN GEÇME!