Big Brother evine kimler geri döndü? Haftanın finali izle

Güncelleme Tarihi:

Big Brother evine kimler geri döndü Haftanın finali izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2016 15:42

Ekranların sevilerek izlenen ve milyonlarca takipçisi bulunan Big Brother Türkiye'de bu hafta inanılmaz sürprizler yaşandı. Programın 10. haftasında heyecan, adrenalin, gözyaşı ve mutluluk birbirine karıştı. Programın sunuculuğunu yapan Asuman Krause ve Big Brother ev halkına sürprizler yaptı.

Haberin Devamı

Big Brother Türkiye haftanın finalinde bu sefer eleme olmadı. Ancak, ev halkı bundan habersizdi. Bütün hafta boyuna sanki bir arkadaşları evden ayrılacakmış gibi yaşadılar. Final akşamı da aynı gerginliği yaşadılar ve dokunulmazlık görevinde bunu düşünerek mücadele ettiler.

Bu hafta eleme listesinde ev halkından Sinan, Hüseyin, Onur ve Arsel vardı. Ev halkı arkadaşlarının elenmemesi için dokunulmazlık görevinde duvardan duvara görevini yerine getirdiler. Dokunulmazlık görevinin galibi Onur oldu ve dokunulmazlığı kazandı.

Big Brother evine kimler geri döndü Haftanın finali izle

Yarışmacılara “Eleme Şakası” yaptılar…

Yarışmanın sunucusu Asuman Krause eleme oylamasının sonuçlarının açıklanma vaktinin geldiğini söylediğinde eleme oyunu şakası başlamış oldu.

Haberin Devamı

Krause, izleyicilerden en çok oy alan yarışmacının Sinan olduğunu, sonrasında evden elenen ismin Arsel olduğunu açıkladı. Arsel’ in eleneceğini sanan her şeyden habersiz ev halkı büyük bir şaşkınlık ve şok yaşadılar. Yarışmacılardan İdil göz yaşlarına boğuldu.

Eve dönen yarışmacılar Yasin ve Seda!

Arsel eleneceğini sanıp arkadaşlarıyla vedalaşırken eve bir anda elinde çiçeklerle Yasin girdi. Yasin’ i karşılarında gören ev halkı şaşkınlık yaşadı. Yasin’ in eve gelişini kutlayan ev halkından Rezan, Yasin ile el ele tutuştu, İdil de Arsel’e. Arsel’ de elenmemiş olmanın mutluluğunu yaşayarak Asuman Krause’ ye kendilerini iyi oyuna getirdiklerini söyledi.

Big Brother evine kimler geri döndü Haftanın finali izle

Big Brother’ in ev halkına seslenerek eve bir yarışmacının geri döneceğini söylemesinin ardından eve Seda girdi. Karşısında bir anda Seda’ yı gören Onur, onun gerçekten karşısında olmasının şaşkınlığını üzerinden atmak için “Sen gerçekten burada mısın?” diye konuştu. Onur’ un yüzünde bir anda gülücükler açmaya başladı.

Sürprizler bitmedi...

Haberin Devamı

Big Brother’ de bu hafta sürpriz üstüne sürpriz yaşandı. Big Brother Türkiye evine geldiklerinden bu yana aileleri ile hiç görüşemeyen Sinan ve Onur büyük bir sürpriz yaşadılar. Big Brother Onur ve Sinan' ın aileleri ile telefon görüşmesi yapmasına izin verdi. Onur’ un ardından babası ile görüşmeye başlayan Sinan babasının sesini duyunca göz yaşlarına hakim olamadı. Telefon görüşmelerinin ardından salona geri dönen Sinan ve Onur birbirlerine sarılarak mutluluklarını paylaştılar.

Big Brother Türkiye (7 Şubat 2016) Haftanın Finali

BAKMADAN GEÇME!