Beşiktaş'ı karıştıran gerginlik!

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşı karıştıran gerginlik
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2016 16:31

Ligde şampiyonluğun en büyük favorisi konumunda bulunan Beşiktaş’ta 3-2’lik Bursaspor maçı öncesi çok sert bir tartışmanın yaşandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Tam 1066 gün sonra yeni stadyumuna kavuşan Beşiktaş, Bursaspor’u 3-2 mağlup ederken ligde mutlu sona da bir adım daha yaklaştı. Siyah beyazlı ekipte her şeyin yolunda gittiği düşünülürken dün patlak veren bir olay camiayı karıştırdı.

Ajansspor'un haberine göre, sezonun ilk bölümünü sakatlığı nedeniyle kaçıran ve şubat ayından beri kadroda yer almaya başlayan Tolgay Arslan’ın Bursaspor maçı öncesi teknik direktör Şenol Güneş’le büyük bir tartışma yaşadığı ve ikilinin yumruk yumruğa kavga etme aşamasına geldiği belirtildi. Tolgay Arslan’ın fazla forma giyemediği için Güneş’e dert yandığı ve tartışmanın bu yüzden çıktığı ifade ediliyor.

Bu olayın ardından Tolgay dünkü maçın kadrosuna alınmadı. 25 yaşındaki orta saha, sakatlığının düzelmesinden bu yana üst üste 10 maçta Beşiktaş’ın 18 kişilik kadrosunda yer almış fakat ilk 11’de forma giyme şansı bulamamıştı. Yaşanan bu gerilimin ardından Tolgay’ın takımdan ayrılması bekleniyor. 

Haberin Devamı

TOLGAY: ŞENOL HOCA İLE SORUNUM YOK
Tolgay Arslan ise, Haber1903.com'a yaptığı açıklamada, Şenol Güneş ile aralarında bir sorun olmadığını söyledi. Gurbetçi futbolcu, "Şenol Hoca ile aramda hiçbir şekilde bir sorun yaşanmadı. Bu haberler neden çıkıyor ben de bilmiyorum. Ben ciddi bir sakatlıktan döndüm. Çalışmalarıma devam ediyorum. Hocam ile aramda hiçbir şekilde sorun yoktur" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!