Beşiktaş Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? İşte Beşiktaş Galatasaray maçının ilk 11'i

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak İşte Beşiktaş Galatasaray maçının ilk 11i
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2017 19:04

Beşiktaş Galatasaray derbisini ilgiyle bekleyen vatandaşlar, mücadelenin saat kaçta hangi kanalda oynanacağını sorgulamaya devam ediyor. Süper Lig'de zirve yarışını birbirine yakın puanlarla yürüten iki takımın mücadele edeceği Beşiktaş Galatasaray maçı, sporseverler tarafından araştırılıyor. Peki, Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Beşiktaş Galatasaray derbi maçı bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek kritik bir karşılaşmayı futbolseverlerin ekranlarına taşıyacak. Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş kendi sahasında ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk edecek. Beşiktaş ile geçtiğimiz hafta puan farkını açan Galatasaray bu akşam Beşittaş karşısında puan farkını korumak için mücadele edecek. Mücadelenin canlı yayın bilgiler merak ediliyordu. Maçın canlı yayın bilgileri açıklandı. Peki, Beşiktaş Galatasaray derbi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş kendi sahasında Galatasaray ile kıran kırana bir mücadeleye çıkacak. Şampiyonluk şansından uzaklaşmak istemeyen Beşiktaş bu akşam Galatasaray karşısında galibiyet alıp puan farkını 3'e düşürmek istiyor. İşte, Beşiktaş Galatasaray maçı hakkında bilgiler.

Haberin Devamı

İŞTE İLK 11'LER

Beşiktaş: Fabri, Gökhan, Pepe, Tosic, Adriano, Atiba, Tolgay, Oğuzhan, Quaresma, Babel, Cenk
Galatasaray: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Denayer, Fernando, Ndiaye, Feghouli, Rodrigues, Belhanda, Gomis

Beşiktaş Galatasaray derbi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak?

Beşiktaş Galatasaray derbi maçı saat 19:30'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak

Beşiktaş'ın derbide rakibi Galatasaray

Siyah-beyazlı takım, Süper Lig'in 14. haftasında bu akşam Galatasaray'ı konuk edecek. Cezaları biten Tosic ve Medel, teknik direktör Güneş'in görev vermesi halinde derbide oynayabilecek, sakatlığı geçen Pepe de hazır durumda.

Maçın hakemi Fırat Aydınus

Vodafone Park'ta saat 19.30'da başlayacak yılın son derbisini hakem Fırat Aydınus yönetecek. Bu sezon istikrarsız bir görüntü sergileyen Beşiktaş, ligin son 2 haftasında 4 puan yitirdi. Siyah-beyazlı ekip, bu iki karşılaşmada gol de atamazken, 13 haftada 6 galibiyet alabildi. Bu süreçte 5 beraberlik ve 2 yenilgi alan son iki yılın şampiyonu Beşiktaş, elde ettiği 23 puanla lider Galatasaray'ın 6 puan gerisinde, averajla dördüncü sırada bulunuyor. 

Haberin Devamı

Puan farkını düşürme maçı

Siyah-beyazlılar, Galatasaray ile yapacağı karşılaşmayı kazanarak, rakibiyle puan farkını düşürmeyi amaçlıyor. 

Ligde bu sezon istediği sonuçları almakta zorlanan Beşiktaş, 29 puanlı sarı-kırmızılı ekibi yendiği takdirde 26 puana yükselecek ve şampiyonluk iddiasını sürdürecek. 

İç saha performansı 

Beşiktaş, derbi mücadelesi öncesi iç sahadaki başarılı performansıyla dikkati çekiyor. 

Siyah-beyazlılar, evinde yaptığı son 33 karşılaşmada rakiplerine galibiyet şansı vermedi. Ligde sahasındaki son yenilgisini 2015-2016 sezonunun 13. haftasında, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Akhisarspor'a 2-0 mağlup olarak alan Beşiktaş, daha sonra oynadığı iç saha mücadelelerinden puansız ayrılmadı. Beşiktaş, 6'sı Başakşehir Fatih Terim Stadı, biri Atatürk Olimpiyat Stadı, 26'sı da Vodafone Park'ta olmak üzere ev sahibi sıfatıyla oynadığı son 33 lig maçında 26 galibiyet ve 7 beraberlikle 85 puan topladı. Bu karşılaşmalarda rakip fileleri 79 kez havalandıran siyah-beyazlılar, 24 gol yedi. 

Vodafone Park'ta ilk peşinde 

Siyah-beyazlı ekip, iç sahada başarılı performans göstermesine rağmen şu ana dek Vodafone Park'ta taraftarlarına derbi galibiyeti izlettiremedi. 
Bu stadın hizmete girmesinin ardından 3 derbi mücadelesine çıkan Beşiktaş, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Lig derbilerinde Galatasaray ile 2-2, Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan siyah-beyazlılar, Türkiye Kupası'nda ise sarı-lacivertli rakibine 1-0 mağlup oldu. 

Dolmabahçe'de 3 maçtır kazanamıyor 

Siyah-beyazlı ekip, derbide 3 puana ulaşırsa, lig maçlarında Vodafone Park'taki 74 günlük galibiyet hasretini de sonlandıracak. 

Haberin Devamı

Evindeki son 3 maçta beraberlik alan Beşiktaş, Dolmabahçe'deki son galibiyetini 18 Eylül'de Atiker Konyaspor'u 2-0 yenerek elde etti. Siyah-beyazlılar, bu karşılaşmanın ardından Trabzonspor (2-2), Medipol Başakşehir (1-1) ve Teleset Mobilya Akhisarspor (0-0) maçlarından beraberlikle ayrıldı. Beşiktaş, bu 3 karşılaşmada sadece 3 gol atabildi. 

1 milyar liralık derbi

Süper Lig'de Beşiktaş ile Galatasaray arasında bu akşam Vodafone Park'ta oynanacak derbi, piyasa değeri bir milyar lirayı aşan futbolcuların mücadelesine sahne olacak. Alman internet sitesi "Transfermarkt"ın verilerinde iki takımın piyasa değeri 1 milyar 31 milyon 700 bin lira olarak tahmin ediliyor. Beşiktaş, 533,6 milyon lira ile Süper Lig'de piyasa değeri en yüksek takım olarak gösterildi. Verilerde en değerli ikinci takım olarak yer alan Galatasaray kadrosunun tahmini değeri ise 498,1 milyon lira olarak belirtildi. 

Haberin Devamı

En değerlisi Talisca 

İki takımdaki futbolcular kıyaslandığında en değerli isim olarak Beşiktaş'ta kiralık forma giyen Anderson Talisca ön plana çıkıyor. Siyah-beyazlı takımda kiralık olarak ikinci sezonunu geçiren Talisca, 60,7 milyon lirayla takımının en değerli oyuncusu olarak dikkati çekiyor. Beşiktaş'ta orta saha oyuncusu Oğuzhan Özyakup'un değeri 56,1 milyon olarak tahmin edilirken, forvet Cenk Tosun'un değeri ise 49 milyon lira olarak aktarıldı. Siyah-beyazlı takımda Jeremain Lens'in 46,7, Gökhan Töre 37,4, Gary Medel de 35 milyon liralık piyasa değerleriyle öne çıkan diğer oyuncular oldu. 

Galatasaray'ın en değerlisi Muslera 

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, takımın en değerli oyuncusu olarak gösteriliyor. Tecrübeli kalecinin piyasa değeri 51,4 milyon lira olarak belirtilirken, takımın yeni transferlerinden Faslı Younes Belhanda, 42 milyon lira ile ikinci sırada bulundu. Sarı-kırmızılı ekibin bu sezon kadrosuna dahil ettiği Sofiane Feghouli, Maicon Roque ve Fernando Reges'in değerleri 37,4'er milyon lira, Bafetimbi Gomis'in ise 18,7 milyon lira olarak internet sitesinde yer aldı. Sarı-kırmızılı takımda Türk oyuncular içinde Eren Derdiyok ve Tolga Ciğerci 21'er milyon lirayla başı çekti. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!