Pereira: Ben bu işten anlamıyor muyum!

Güncelleme Tarihi:

Pereira: Ben bu işten anlamıyor muyum
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2015 08:32

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Ajax karşısında sadece son bölümde iyi oynadıkları yönündeki görüşlere katılmadığını belirterek, "Galatasaray ve ilk Ajax maçında da böyleydik. Eğer sadece 'son bölümde iyi oynadık' derseniz benim bu işten hiçbir şey anlamadığım anlamına gelir. 2-3 gol atmalıydık" dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 0-0 berabere kaldıkları Ajax maçının ardından yayıncı kuruluşa çarpıcı yorumlar yaptı. Karşılaşmanın tamamında rakiplerinden daha iyi oynadıklarını savunan Portekizli çalıştırıcı, zaman zaman sinirlenip ses tonunu yükselttiği açıklamalarında şunları söyledi:

"1. DAKİKADAN İTİBAREN BASKILI OYNADIK"
Biz maçın 1. dakikasından itibaren baskılı oyunu ortaya koyduk. Ajax'ı hiçbir zaman oynatmadık. İkinci devre ortamın da etkisiyle geri çekildik sonra yeniden toparlandık ama değerlendiremedik. Nasıl bir takım olduğumuzu ispatladık. Sadece sonuç vardı bence oyun iyiydi.

"AJAX'I SAHASINA HAPSETTİK"
İlk yarıda hiç oynatmadık onları hapsettik. Bazen son pası veremedik bazen fırsatları değerlendiremedik ama onlara asla şans vermedik. Zaten sizin için önde basmak kavramı nedir? Kaç pozisyon kazandık ilk devrede sayısını bile bilmiyorum. Çok top kazandık istediğimiz agresif oyunu sahaya yansıttık. Tabii ki değişikliklerden sonra 2-3 gol daha bulabilirdik. Sadece son bölümde değil hem ilk devre hem de ikinci yarıda istediğimizi yaptık.

Haberin Devamı

Pereira: Ben bu işten anlamıyor muyum
"2-3 GOL ATSAK ADİL BİR OYUN OLURDU"
Galatasaray ve ilk Ajax maçında da böyleydik. Eğer sadece 'son bölümde iyi oynadık' derseniz benim bu işten hiçbir şey anlamadığım anlamına gelir. 2-3 gol atsak adil bir oyun olurdu. Sonuç dışında beni üzen bir şey yok.

"DAHA İYİ OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"
Bir soru üzerine son vuruşlarda etkili olamadıklarına vurgu yapan Pereira, şu değerlendirmede bulundu:
"Her gün bu yöndeki çalışmalarımıza devam ediyoruz. Daha iyi olmak için kenarlardan ortalarda her türlü kombinasyonu deneyerek çalışıyoruz. Belki son pasları iyi veremiyoruz. Bu akşam olduğu gibi gerektiği gibi maçları bitiremiyoruz ama bu maçı sadece kaçırdığımız pozisyonlar üzerinden değerlendirirsek doğru yapmayız. Molde karşısında da oynarsak mutlu ayrılacağımıza eminim sadece pozisyonları sonlandırmalıyız."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!