Bayram ekranının en iyileri

Güncelleme Tarihi:

Bayram ekranının en iyileri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2015 07:38

Dokuz günlük bayram tatili, aileyle vakit geçirmek demek. O halde önce ailecek izlenecek neler var ona bakalım.

Haberin Devamı

BİR DENİZ HİKAYESİ

Bayram ekranının en iyileri

Kanal D, cumartesi-pazar 16.15

Bu yepyeni dizinin salı gecesi yayımlanan ilk bölümü çok tatlı bir baba-oğul hikâyesi olarak başladı, neşeli bir kasaba hikâyesi olarak devam etti. Ancak Bozburun’da çekilmiş, civardaki enfes koyları da bolca gördüğümüz bölümün sonunda herkesin hayatının kökünden değişeceğini anladık. Biraz başa saralım, 9 yaşındaki Deniz (Emir Berke Zincidi) ve kaptanlık yapan babası Hakan’ın (Emre Kızılırmak) kendi halindeki hayatları değişmek üzere, çünkü Hakan nihayet yıllardır kendisine âşık olan Reyhan’la (Başak Parlak) evlenmeye, onu Deniz’in annesi yapmaya karar vermiş. Peki Deniz’in asıl annesi? Zeynep (Begüm Birgören). Varlıklı ve kötü bir ailenin kızı, ailesi Hakan’la olmasını hiç istememiş, bunlar da kaçıp evlenmiş, çocuk sahibi olmuş. Ama araya giren kötüler bu aileyi annesiz bırakmış, ‘ölmüş’ Zeynep. İşte neredeyse 10 yıl sonra Hakan yeni bir aile kurarken, Bozburun’a gelen çok lüks bir yattan birinci evlilik yıldönümünü kutlayan Zeynep inmesin mi? İlk bölüm Zeynep’le Deniz’in karşılaşmasıyla bitti. Babayla oğulun arasına anne girebilecek mi, girmek isteyecek mi? Göreceğiz. Bugün ve pazar gündüz kuşağında gösterilen tekrarlarını yakalarsanız, yeni bölümü hikâyenin esas başladığı yerden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

HAYATIMIN ŞARKISI / LA FAMILLE BELIER

Bayram ekranının en iyileri

MoviemaxFestival, pazar, 15.25

İstanbul Film Festivali’nde ‘antidepresan’ bölümünde gösterilmişti. Fransa’da dört kişilik bir çiftçi ailesi. Anne, baba, erkek çocuk sağır ve dilsiz. Kız çocuk ise hem duyuyor hem konuşuyor hem de muazzam bir şarkı söyleme yeteneği var. O zaman derhal Paris’teki müzik akademisi sınavlarına hazırlanmaya başlamalı, çünkü şansı çok fazla. Fakat o Paris’e giderse ailenin dünyayla ilişkisini kim kuracak? Genel olarak komik, zaman zaman gözlerden yaş getiren hikâyesiyle film, sırf fragmanı üzerinden 85 ülkeye satılmış. Başroldeki kızın ilk filmi. Peki bu rolü nasıl kapmış? ‘O Ses’ yarışmasının birincisi olarak. Cesar ödüllerinin de Umut Veren Kadın Oyuncu başlıklı olanı kendisine gitmiş. Ailecek seyretmek için ideal bir bayram filmi.

Haberin Devamı

SQREAM QUEENS

Bayram ekranının en iyileri

FoxLife, çarşamba, 23.00

Bu öneri sadece gençler için. Komedi, korku ve gerilim türündeki dizinin başlaması uzun süredir heyecanla bekleniyordu. Bir üniversitede işlenen seri cinayetleri konu alan Scream Queens, ABD yayınından bir gün sonra bizde de yayında. Nip/Tuck, Glee, American Horror Story gibi dizilerin yapımcısı Ryan Murphy’nin imzasını taşıyor.

BAKMADAN GEÇME!