Başbakan yakası açık gömleklerle dolaşmaz

Güncelleme Tarihi:

Başbakan yakası açık gömleklerle dolaşmaz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2014 07:04

Haberin Devamı

Dünya modasına yön veren dev isimlerden Giorgio Armani, İtalya Başbakanı Matteo Renzi’nin giyim tarzını eleştirdi. Milano’daki Emporio Armani İlkbahar/Yaz 2015 Erkek Koleksiyonu defilesinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Armani, ABD Başkanı Barack Obama gibi sık sık yakası açık, beyaz gömlek giyen Başbakanı Renzi’nin giyim tarzını modacı olarak değerlendirdi. Şubat ayında iktidara gelen Renzi’ye desteğini dile getiren ve başbakanlığını öven Giorgio Armani, 39 yaşındaki Renzi’nin Floransa belediye başkanlığından birden bire başbakanlık koltuğuna geçtiğini, ancak kısa zamanda yeni görevine adapte olduğunu söyledi.

KRAVAT TAKMAK ÇEKİCİDİR

Başbakan yakası açık gömleklerle dolaşmaz

Haberin Devamı

Başbakana yakası açık beyaz gömlek giymeyi bir kenara bırakıp daha sofistike bir tarz benimsemesi çağrısında bulunan Armani, “Renzi, cazibeli bir adam, ama beyaz gömlekle olmuyor... Koyu renk giyinen siyasetçilerin ortasında yakası açık beyaz gömlekle gençlik havası estirmek pek iyi gitmiyor. Ben olsam kravat takardım” dedi. Gazetecilerin Renzi’nin giyim tarzını Obama’nınkine benzetmesi üzerine ünlü modacı, Obama’nın sık sık kravat da taktığını ve biraz daha çekici bir giyim tarzına sahip olduğunu söyledi.

SPOR YAPMASI DA ŞART

Başbakan yakası açık gömleklerle dolaşmaz

Toskana bölgesinden gelen Renzi’nin kökenlerinin başbakanın davranışlarıyla konuşmalarına da yansıdığını dile getiren Armani, Renzi’nin bu yanını eğlenceli bulduğunu, ancak yine de başbakanın söz konusu özellikleri fazla ön plana çıkarmaması gerektiğini kaydetti. Son dönemde kilo alan başbakana kravat takması, moda olan şeylerden kaçınması ve daha klasik giyinmesi tavsiyesinde bulunan Armani, 79 yaşında olmasına karşın her sabah spor yaptığını, ancak başbakanın yoğun programı nedeniyle spora vakit bulamayıp formunu korumasının zor olduğunu anladığını sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Başbakan yakası açık gömleklerle dolaşmaz

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!