Başak Sayan'ın Belçika paylaşımı dikkat çekti!

Güncelleme Tarihi:

Başak Sayanın Belçika paylaşımı dikkat çekti
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 14:05

Ünlüler sosyal medyada Brüksel’de yaşanan patlamaların ardından paylaşımlarda bulundular. Ünlülerin bir kısmı saldırıdan etkilenenlerin acılarını paylaşırken bir kısmı ise teröre destek vermenin sonuçlarından söz etti. Bu isimlerden Başak Sayan’ın paylaşımı dikkat çekti.

Haberin Devamı

Belçika'da yaşanan patlamalar tüm dünyanın gözlerini bir anda bu ülkeye çevirdi. Kısa süre önce İstanbul'un göbeğinde  Taksim'de yapılan bombalı terör saldırısı sonrasında teyakkuz halinde olan isimler de bu saldırı sonrasında sosyal medyadan paylaşımlarda bulundu.

Pek çok ünlünün de iki havalimanında olmak üzere toplamda üç bombalı saldırının gerçekleştiği  Brüksel hakkında paylaşımlarda bulundu. Kimi teröre destek vermenin sonuçlarından bahsetti kimi de sadece acılarını paylaştı.

Başak Sayanın Belçika paylaşımı dikkat çekti

Yapılan yorumlardan en dikkat çekeni  Başak Sayan'ın sözleriydi. Sayan, teröre göz yuman  Belçika hükümetini eleştirerek "Brüksel'de patlayan bomba Belçikalı yetkililere teröristlerin yuvalanmalarına göz yummanın ne demek olduğunu gösterdi en sonunda" ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı

Başak Sayanın Belçika paylaşımı dikkat çekti

Başak Sayan kimdir?

Başak Sayan, 17 Haziran 1977 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden mezun olan sanatçı, lise ve öncesi okul yıllarında sahne sanatlarına ilgi duymuş, tiyatro etkinlikleri içinde yer almıştır. Üniversite eğitimi sırasında özel bir tv kanalında çalışmaya başlayan Sayan, kamera arkasında ve reklam filmlerinde yer aldı. İki yıllık bir aradan sonra tekrar kamera karşısına geçen sanatçı, bir yandan öyküler yazarken, diğer yandan çeşitli filmlerde rol aldı. 2009 yılında ilk deneme kitabı Aşk Üzerine'yi çıkartan Sayan, hemen ardından 2010'da ilk romanı Bağlanma Korkusu ile okurlarının karşısına çıkmıştır. 2015 yılının Kasım ayında yeni romanı Kelebeğin Kaderi ile okuyucularıyla yeniden buluşan yazar, yaşamında edebiyata hız verdiğini açıklamıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!