Baros Aslan'ı ipten aldı

Güncelleme Tarihi:

Baros Aslanı ipten aldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2010 00:00

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi Play-off Turu ilk maçında Ali Sami Yen Stadı'nda Karpaty Lviv'le 2-2 berabere kaldı.

Haberin Devamı

Konuk ekibin golllerini 34. dakikada Kuznetsov ve 42. dakikada Zenjov kaydetti. Sarı-kırmızılıların golleri ise 59. ve 86. dakikalarda Milan Baros'tan geldi.

Bu karşılaşmanın rövanşı 26 Ağustos 2010 TSİ 21:45'te Ukrayna'da oynanacak.

İŞTE MAÇIN İLK GOLÜ - WEB TV

KARPATY'NİN FARKI 2'YE ÇIKARDIĞI GOL - WEB TV

BAROS'UN ATTIĞI İLK GOL - WEB TV

BAROS'UN SKORA DENGE GETİREN GOLÜ - WEB TV

BAROS GİRDİ OYUNU KURTARDI

Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Mehmet Batdal mücadelenin 36. dakikasında  yerini Milan Baros'a bıraktı. Sahaya girdikten sonra oyunun seyrini değiştiren Çek futbolcu 2 gol kaydederek skoru dengeledi.

Haberin Devamı

GALATASARAY NASIL TUR ATLAR?

Sarı-kırmızılılara rövanş maçında her türlü galibiyet yetecek. Mücadelenin 3-3 veya daha fazla gollü beraberlikle sonuçlanması halinde sarı-kırmızılılar bir üst tura çıkacak. Karşılaşmanın 0-0, 1-1 veya Karpaty'nin her türlü galibiyetiyle sona ermesi durumunda ise Ukrayna temsilcisi tur atlayacak. Maç 2-2 sona ererse mücadele uzatmalara gidecek.

CİMBOM YİNE 2-2 BERABERE KALDI

Sarı-kırmızılı takım Avrupa Ligi 3. Ön Eleme ilk maçında Ali Sami Yen'de 2-0 öne geçtiği maçtan sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılmıştı. Rövanş maçını deplasmanda 5-1 yenen Cimbom, Play-off bileti almıştı. Aslan bu sefer mabedinde 2-0 geriye düştüğü maçı 2-2'ye getirmeyi başardı ve gözler Ukrayna'daki rövanş maçına çevrildi.

MAÇIN CANLI ANLATIMI 

2. GOLDEN SONRA TEPKİ

Galatasaraylı taraftarlar, Karpaty'nin ilk yarıda attığı 2. golden sonra takıma tepki gösterdi. Bu golün ardından kapalı tribündeki taraftarlar hemen “Adnan Sezgin istifa” diye bağırırken, kaleci Aykut ve Ali Turan'ı ayağına top geldiğinde ıslıkladılar. Bu sırada kapalı tribünde bulunan iki ayrı taraftar grubu arasında kısa süreli bir arbede yaşandı. Taraftarlar, futbolcuları ilk yarı sonunda soyunma odalarına “Sabrımız taşıyor, adam gibi oynayın” diyerek yolladı. Taraftarlar, ikinci yarının başlamasıyla birlikte takımlarını yeniden desteklemeye başlarken, Milan Baros'un attığı goller sarı-kırmızılıların umutlanmasına neden oldu.

Haberin Devamı

RIJKAARD: HALA ŞANSIMIZ VAR 

BAROS: İDDİAMIZ DEVAM EDİYOR 

BÖYLE GİTMEZ - İlhan Söyler yazıyor

AVRUPA'DA İÇ SAHADA SON 3 MAÇTIR GALİBİYET YOK

Galatasaray, Avrupa kupalarında kendi sahasında son 3 maçta galibiyet yüzü göremedi.

Geçen sezon yine UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı karşılaşmada Atletico Madrid'e evinde 2-1 mağlup olan sarı-kırmızılılar, bu sezon 3. ön eleme turu ilk karşılaşmasında Ali Sami Yen Stadı'nda OFK Belgrad takımıyla 2-2 berabere kalmıştı.

Galatasaray, Ukrayna takımı Karpaty ile de 2-2 berabere kalarak, Avrupa kupalarında evindeki kötü sonuç serisini sürdürdü.

GALATASARAY'DA SADECE 3 YABANCI

Yeni sezon öncesi yabancı transferini tamamlayamayan Galatasaray'da, bunlara sakatlıklar da eklenince Karpaty karşısında sadece 3 yabancı forma giydi.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı ekibin ilk 11'inde 9 Türk oyuncu bulunurken, yabancı oyunculardan sadece Neill ve Kewell yer aldı. Galatasaray'da, Baros da ilk yarıda oyuna alınınca, sarı-kırmızlılılar sınırsız yabancı oyuncu kullanılabileceği maçta, bu futbolculardan sadece 3'ünden yararlanabildi.

Sarı-kırmızılı ekipte, yeni transferler Cana ve Pino'nun yanı sıra Elano da sakatlığı nedeniyle maçta oynayamadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!