Barış Manço'nun gizli aşkı deşifre oldu!

Güncelleme Tarihi:

Barış Mançonun gizli aşkı deşifre oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2016 10:16

17 yıl önce hayata veda eden Barış Manço’nun bekar olduğu dönemlerde gizli bir aşkı olduğu ortaya çıktı. Magazin yazarı Şenay Düdek, Instagram hesabında yazdığı bir mesajda Barış Manço’nun bekar olduğu dönemde gizli bir aşkı olduğunu belirtti. Düdek'e göre Barış Manço'nun gizli aşkı ''Seyyal Taner''. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Magazin yazarı Düdek, Instagram hesabında yazdığı bir mesajda Barış Manço’ nun bekar olduğu dönemde gizli bir sevgilisi olduğunu belirten Şenay Düdek: “ Bu kız Seyyal Taner’ di. Daha sonra afişe oldukları için burada anlattım.” dedi. Şenay Düdek, Barış Manço’ nun hayranlık duyduğu Seyyal Taner’ in kapısının önüne her gece bir gül bıraktığını anlattı.

Şenay Düdek: “O aralar bekardı. Ama aynı kadroda çalıştığı bir sanatçı dostuna aşık olmuştu. Kızın hiçbir şeyden haberi yoktu. Barış bir görevli ile anlaşmış. Her sabah el ayak çekilince kızın kapısına kırmızı bir gül bıraktırırdı. Kız da benim çok yakın dostumdu. Bir akşam meşhur Topçu’ da tüm kadro yemek yerken kız “ Yahu kimdir bilmiyorum. Kafayı sıyıracağım. Hıyarın biri her sabah kapımın önüne bir gül bırakıyor. Kimsen çal kapıyı söyle değil mi? “ diye konuşmaya başladı… Barış kıpkırmızı oldu… Ben de… Barış o gülleri bıraktırmaya, o naifliğe devam etti. Fuar bitiminde ben dayanamadım. Barış’ ın da izni ile o gülleri Barış’ ın bıraktığını söyledim. Kız ki, o da bekardı, “Yahu niye söylemedi ben de ondan çok hoşlanıyorum” dedi. Bu kız Seyyal Taner’ di… Daha sonra afişe oldukları için burada anlattım…” diye açıkladı.

Haberin Devamı

Barış Mançonun gizli aşkı deşifre oldu

Barış Manço ile geçen bu anısını paylaşan Şenay Düdek Barış Manço için, “ Benim için adamdı, harika bir insan, gerçek sanatçıydı. Nurlar içinde yat… dedi.

Barış Manço Kimdir?

Rahmetli sanatçı Barış Manço, 2 Ocak 1943 yılında yılında İstanbul’ un Üsküdar semtinde dünyaya geldi. Manço, sanat hayatı boyunca şarkıcılık, bestecilik, söz yazarlığı, TV programı yapımcılığı yaptı. 200’ ün üzerinde şarkı bestesi yaptı. Bu besteler ona, 12 altın, bir platin albüm ve kaset ödülü kazandırdı. Şarkılarından bir çoğu farklı dillere çevrilerek yorumlandı. 1991 yılında Türkiye Cumhuriyeti Devlet Sanatçısı Unvanı’ nı aldı. 1 Şubat 1999 yılında evinde kalp krizi geçirdi ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!