Bambaşka bir Asena geliyor

Güncelleme Tarihi:

Bambaşka bir Asena geliyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2009 13:26

Uzun süredir ortalarda görünmeyen ve yurtdışına gittiği iddia edilen ünlü oryantal, albümünün ilk klibini çekiyor.

Haberin Devamı

ASENA FOTOĞRAFLARI

Oryantal Asena, uzun süredir üzerinde çalıştığı albümünün ilk klibini çekiyor. Yeni albümünün ilk klibini çeken Asena uzun süre sonra ilk kez Star TV Mega Magazin mikrofonlarına konuştu. Ayakligazete.com’un haberine göre, ortalarda görünmeyen Asena, uzun süredir albümün hazırlıklarıyla uğraştığını söyledi. Asena yurtdışına kaçtığı yönünde çıkan haberlere ise çok şaşırdığını belirtti. Albüm çalışmalarını tamamlayan Asena yeni klibinin çekimleri sırasında verdiği röportajda çok özel açıklamalarda bulundu.

“İşi bilen biriysen stüdyo aşaması uzun sürmez”

Stüdyo çalışmalarının uzun sürdüğü hatırlatılan Asena, “Stüdyo aşaması sonunda bitti. Stüdyoda çok uzun sürmedi. Bir şeyleri anlayabiliyorsam doğru yapabiliyorsam stüdyo aşaması çok uzun sürmez. Parça araştırması ve karar verme aşaması çok uzun sürdü. Okumak pek uzun sürmedi.” dedi.

Haberin Devamı

“Sesime çok güveniyorum”

Dansıyla kendini kanıtlayan oryantal Asena, sesiyle de kendini kanıtlamaya hazır. Sesine çok güvendiğini belirten ve bir buçuk yıldır her gün şan dersi aldığını, bu yüzden sesine çok güvendiğini belirtti.

“Ben assolistliğe oynamıyorum”

Klip çekimlerinde giyindiği kostüm tıpkı assolistleri andıran Asena’ya yeni bir assolist mi geliyor şeklinde sorulan soruya “Ben assolistliğe oynamıyorum öyle bir çabam yok. Ben şova geliyorum. Hem şarkılarıyla hem dansıyla esprileriyle sahne şovuna ben ve orkestra arkadaşlarım geliyoruz” şeklinde cevap verdi.

“Bağlamasız hiçbir sahneye çıkmam”

Orkestrasında kemandan darbukaya, orgdan bateriye, gitardan bağlamaya kadar çok çeşitli enstrüman bulunan Asena, “Benim en sevdiğim enstrüman bağlamadır bağlamasız hiçbir sahneye çıkmam” dedi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!