Aziz Yıldırım'dan sürpriz telefon!

Güncelleme Tarihi:

Aziz Yıldırımdan sürpriz telefon
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2016 15:43

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, iki sezondur Roma'da forma giyen Salih uçan ile özel bir görüşme yaptı.

Haberin Devamı

Son haftalarda hakkında çıkan "Fenerbahçe'ye geri dönecek" haberlerine aldırış etmeden çalışmalarını sürdüren genç yıldız, antrenmanlardaki hırslı görüntüsüyle dikkat çekiyor.

İtalyan basınında çıkan haberlerde Roma'nın genç orta saha oyuncusunun satın alma opsiyonunu kullanmayı düşünmediği ifade ediliyor. Salih Uçan hakkında çıkan haberlerin ardından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın genç yıldız ile irtibata geçtiği öğrenildi.

Başkan Yıldırım'ın "Fenerbahçe senin yuvan, geri gelirsen forman hazır" diyerek başarılı futbolcuya moral verdiği belirtildi. Diego'nun bir türlü istenilen performansı verememesinin ardından iki senedir Serie A'da deneyim kazanan Salih'in bu bölgedeki açığı kapatabileceği düşünülüyor.

Raul Meireles, Diego ve Josef de Souza'nın beklentilerin altında kalmasının ardından, Fenerbahç teknik heyeti gelecek sezon orta saha kurgusunu Ozan Tufan ve Salih Uçan gibi genç isimlerden üzerinden kurmayı planlıyor. Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Salih'in menajeri Ömer Koray Uzun da "Kişisel fikrim Salih Fenerbahçe'ye döner" şeklinde konuşmuştu.

Haberin Devamı

Uzun şu ifadeleri kullandı; "Salih kariyerinde hiç bir dönem bu kadar sakatlıkla karşı karşıya kalmamıştı. Futbolda anlık performanslar geleceği belirleyebiliyor. Salih burada verilen fırsatları yerine getirdi ama bazı şanssızlıklar oldu. Genel olarak Salih Uçan çok daha fazla süre alması gerekir." (Habertürk)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!