Aziz Yıldırım: Böyle gitmez!

Güncelleme Tarihi:

Aziz Yıldırım: Böyle gitmez
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2016 08:51

Aziz Yıldırım, asbaşkan Önder Fırat ile birlikte dün Samandıra’ya çıkarma yaptı. Futbolcularla konuşan başkan, “Kötü oynuyorsunuz, taraftar mutsuz. Acilen toparlanın” uyarısında bulundu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, cezası nedeniyle Aytemiz Alanya maçını tribünden izleyememişti. Karşılaşma sonunda ortaya konulan kötü futbol ve alınan 1-1’lik beraberlik, başkanı fazlasıyla sinirlendirmişti.

Yıldırım’ın pazartesi günü Samandıra’ya giderek teknik heyet ve futbolcularla görüşme yapması bekleniyordu. Bu görüşme dün gerçekleştirildi. Aziz Yıldırım, asbaşkan Önder Fırat ile birlikte tesislere giderek antrenmanı izledi. Başkan Yıldırım daha sonra takımla beklenen toplantıyı yaptı.

ŞİMDİLİK CEZA YOK
Yıldırım’ın futbolculara, “Kötü oynuyorsunuz. İşler yolunda değil. Taraftar mutsuz. Acilen toparlanın. Fenerbahçe’nin büyüklüğü böyle günlerde ortaya çıkar. Her şeye rağmen size güveniyorum. Bu güvenimi boşa çıkartmayın” ifadeleriyle uyarıda bulundu.

Beklenenin aksine, şimdilik hiçbir futbolcuya para cezası verilmedi. Ancak Manchester United ve Atiker Konya maçlarından da olumsuz sonuçlar alınması halinde, yönetimin radikal kararlar almasına kesin gözüyle bakılıyor.(Fanatik)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!