Ayrılık haberi ne düşündürdü?

Güncelleme Tarihi:

Ayrılık haberi ne düşündürdü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2016 11:29

Tüm dünya bunu konuşuyor desek abartmış olmayız. Rüya çift ayrılıyor. İlgisi olan, olmayan herkesin dilinde bu konu var. Bakalım kim, neler düşünüyor?

Haberin Devamı

Onların aslında bir çeşit kraliyet ailesiydi. Biri, çok uzunca bir dönem dünyanınen güzel kadını; diğeri aynı şekilde dünyanın en yakışıklı erkeği kabul ediliyordu. Bir araya gelmeleri ile tüm ilgileri üzerlerine çektiler. Yetmedi, ailelerini büyütüp 6 çocuk sahibi oldular. Çocukların her biri ayrı ayrı hem çok tatlı hem çok cool oldu.

Çift uzun süre evlilik beklentilerine karşı durdu. 10 uzun senenin ardından evlendiler. Ancak bu evlilik uzun ömürlü olmadı. 2 sene sonunda boşanma kararı geldi. Haber öyle büyüktü ki CNN’den BBC’ye dünyanın en saygın haber kanallarında ilk sıralarda yer aldı.

Kimi çok şaşırdı. Kimi “beklenen son” dedi. Siz?

Bu, magazin dünyasının ilk sansasyonel ayrılığı değil elbette. Sonuncu da olmayacak. Peki neden?

Haberin Devamı

Evliliği bitirenin ihanet olduğu dedikodusu konuyu daha da çekici hale getirdi. Bu iddiaya göre, aşkları başrollerini paylaştıkları Bay ve Bayan Smith filmi ile başlayan Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin, başka bir filmle başlayan ilişki nedeniyle ayrılma noktasına geldi. Hollywood magazin basını, 52 yaşındaki Brad Pitt'in Kasım'da gösterime girecek 'Allied' filmindeki rol arkadaşı Fransız yıldız Marion Cotillard ile aşk yaşadığını yazıyor.

Ayrılık haberi ne düşündürdü

Peki iki ünlü ve güzel kadını yan yana koysak, siz kimi seçerdiniz?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!