Avrupa'da Türk galası

Güncelleme Tarihi:

Avrupada Türk galası
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2016 01:29

İki namağlup Türk takımı, Avrupa’nın en iyisi olmaya bir adım daha yaklaşmak için sahne alıyor. Finale çıkacak ekibimiz, Dinamo Kazan-Casalmaggiore eşleşmesinin galibiyle yarın 18.30’da kupa için karşılaşacak.

Haberin Devamı

VE büyük gün geldi çattı... CEV Denizbank Şampiyonlar Ligi’nin iki namağlup ekibi Fenerbahçe Grundig ile Vakıfbank bugün İtalya’nın Brescia şehrine bağlı Montichairi’de kozlarını paylaşacak. Türk derbisini kazananın finalde kiminle eşleşirse eşleşsin favori görüldüğü Final Four’da, VakıfBank son 6 yılda 5 kez Final Four’a kalırken 3. kez kupaya uzanmayı hedefliyor. Sarı Melekler ise 4. Final Four’unda ikinci kez Avrupa’nın en büyüğü olmak istiyor.

PARKEYE YILDIZ YAĞMURU

Sekizinci Final Four’una çıkan Naz Aydemir ve takım kaptanı Gözde önderliğindeki VakıfBank’ın Sultanları’nda, bu sezonki performansıyla Lonneke de öne çıkıyor. Kim’in ayrı bir yere sahip olduğu Fenerbahçe Grundig’de ise kaptan Eda ve Brankica Mihajlovic bu sezona damga vuran oyunculardan...

Diğer eşleşmede Dinamo Kazan’da, Fenerbahçe’den tanıdığımız Gamova’nın yanında Del Core ve Vasileva isimleri öne çıkarken, ev sahibi Casalmaggiore’de 37’lik efsane Francesca Piccinini ile birlikte Carli Lloyd ve Kozuch sezonun flaş oyuncuları olarak göze çarpıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!