Aşk Yalanı Sever 5.bölüm fragmanı yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

Aşk Yalanı Sever 5.bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2016 10:52

Fox'un yeni dizilerinden olan Aşk Yalanı Sever 5.bölüm fragmanı yayınlandı.Aşk Yalanı Sever'de bu hafta Fikret ve Peri arasında bir şey mi oluyor? Gonca Peri'den kurtulma planlarına nasıl devam ediyor? Aşk Yalanı Sever yeni bölüm fragmanıyla karşımızda.

Haberin Devamı

Fox'un yeni sayılan dizisi Aşk Yalanı Sever bu haftada izleyenlerini ekrana kilitledi. Aşk Yalanı Sever son bölümde Peri yalanları Ferit'in dedesi için devam ettiriyor. Gonca bu durum karşısında nasıl planlara başvuruyor? Yeni bölüm fragmanı sizlerle.

4. Bölümde Neler Oldu?

Sıradan önemsiz bir yalan Peri'ye pahalıya patlar.Ferit ise ummadığı olaylar yaşar.Aslan ailesi ve Koçoğlu aileleri hiçbir şekilde anlaşamazlar birde araya ortak tanıdıklar girince işler karmaşık bir hal alır.Gonca Peri'den kurtulmak için her yola başvurmaya devam eder.

AŞK YALANI SEVER 5. BÖLÜM FRAGMANI

Aşk Yalanı Sever Dizisinin Ana Konusu:

Hüseyin Koçoğlu'nun hastalıktan yataklara düştüğü dönemde tek bir isteği vardır ki oda torunu Ece'nin bulunmasıdır. Ece'yi seneler öncesinde sahiplenmediği için hasta yatağında vicdan azabı çekmektedir. Ferit durumun farkındadır ve Hüseyin'e sahte bir torun bulup getirir. Bu kişi babasının borçlarını ödeyebilmek için bir oyun içerisine giren Peri'dir. Aşk Yalanı Sever'de Peri ile Ferit'in yüzyüze tanışmalarından sonra ilginç ve eğlenceli diyaloglar sahnelenir.

BAKMADAN GEÇME!