Aşk Laftan Anlamaz 9. bölüm için yeni fragman yayında!

Güncelleme Tarihi:

Aşk Laftan Anlamaz 9. bölüm için yeni fragman yayında
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2016 09:34

Aşk Laftan Anlamaz dizisi geçtiğimiz hafta yeni bölümü ile yayınlanması beklenirken, yayın saatinde ekranlara gelmedi. Aşk Laftan Anlamaz dizisinin hayranları bu durumu sosyal medya mecralarında sorgulayama başladı. Show TV'de yeni bölüm ile ilgili açıklama yaptı. Peki Aşk Laftan Anlamaz yeni bölüm fragmanında neler yaşanıyor. İşte dizinin yeni bölüm fragmanında meydana gelen olaylar

Haberin Devamı

Aşk Laftan Anlamaz”ın 8. bölümünde; Hayat, Murat ve Didem’in evlilik kararından sonra Aslı’ya koşar. Artık ne yapacağını bilememektedir. Tam her şeyi unutmak ve yeniden başlamak isterken bu haberi almıştır. Kızlar bir şekilde para bulup Hayat’ı Murat’ın yanından kurtarmak isterler. Hayat’ın isteğiyse farklıdır. Hayat’a uygun bir kısmet bulduğunu düşünen Emine, İpek’ten yardım ister. İşler artık gizli kalmalıdır. Kerem’in de bundan haberi olduğu için ortalık fena karışır. Üstelik gelen görücülerin Hayat’la ilgileri yoktur! Murat, evlilik kararını ailesine açar. Yapılacak en doğru şey budur. Didem’in ailesine de haber verilmiştir. Hayat, tüm bunlara rağmen Murat’la konuşmaya geldiğinde ise hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşır.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Haberin Devamı

Fazla Emine ve Fadik yüklemesi bünyeye zarar, bir kere daha anladık bu bölüm... Yine Hayat’a kısmet arayışındaydılar. Gerçi Hayat’a kısmet ararken Fadik’e buldular. Emine ve Fadik’e bu bölüm de bol bol yer vermişlerdi. Hayat ve Murat’tan daha çok gördük ikisini... İzleyiciyi gerçekten sıkan karakterler bunlar ve yanlarına bir de Fadik’in kısmeti eklendi, tam oldu. Komik bir karakter yazmaya çalışmışlar ama yine pek olmamış. Daha çok sahneleri bitse de gitsek modundaydı. Ayrıca senaristler yazdıklarını unutuyor diye korkmaya başladık, çünkü Emine en son Hayat’a görücü bulmaktan vaz geçmiş ve "Kızımın mutluluğu, istekleri her şeyden önce gelir," demişti. Ne değişti acaba iki bölümde? Göremedik de…


Tuval, Didem’le ilişkisini kesti. Her zaman eğlenceli sahnelerde izlemeye alıştığımız Tuval, duygusal bir konuşma eşliğinde Didem’in yaptığı hataları yüzüne vurdu. Tuval karakteri Didem’e ne kadar her seferinde laf çarpıtsa da böyle konuşmazdı. Didem’e vicdan yaptıracağını sandı ama kendi söyledi kendi dinledi. Tuval; absürd bir komikliği olan, eğlendiren bir karakterdi ve Didem’le sahneleri de aslında baya eğlenceli oluyordu. Bu bölüm o cepheden de pek elektrik alamadık. Onların sahnelerinde tekrar eğlence olur mu bu saatten sonra, emin değiliz. Tuval dediklerinde haklı mıydı? Evet haklıydı. Ama bu topa keşke hiç girmeselerdi demeden edemiyor insan. İki bölümdür romantik komedi mi izliyoruz, yoksa dramdan bozma pembe dizi mi belli değil çünkü!

Haberin Devamı

Didem demişken, hep dediğimiz gibi Didem izlemesi eğlenceli bir ikinci kadın karakter... Bir saflığı var ve o saflık komiklik katıyor, eğlendiriyor. Didem’in o saflığını almasınlar, tamamen kötü bir kadın karakter izlemek istemeyiz çünkü... O izleme zevki ve isteği gitmesin! Bu bölüm Didem’e dair bir şeyler daha öğrendik. Murat ile sözleri kesilirken ailesiyle tanıştık. Ama ne aile… Yine komik olmaya çalışırken çuvallamışlar gibi geldi. Didem’in annesi, babasının onu aldattığı yeni eşi, Didem ve babası tam bir aile saadeti sürüyorlar. Fazla absürd ama komik değil... Bize “Didem gibi ailesi de garip!” dedirtmek mi istediler? Aile kavramı ile uzaktan yakından alakaları yoktu ve hoş da değildi.

Haberin Devamı

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!