Aşk Laftan Anlamaz dizisi 6. bölüm fragmanında aşk başlıyor!

Güncelleme Tarihi:

Aşk Laftan Anlamaz dizisi 6. bölüm fragmanında aşk başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2016 10:11

SHOW TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Aşk Laftan Anlamaz 6. bölüm fragmanını yayınladı. Çarşamba akşamlarının yeni eğlencesi olan Aşk Laftan Anlamaz dizisinin yeni bölümünde Murat ve Hayat arasındaki yakınlaşma ilerliyor. Aşk Laftan Anlamaz 6. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Show TV'nin eşssiz yapımları arasına giren Aşk Laftan Anlamaz 6. bölüm fragmanıyla herkesi ekran başına kilitleyecek. Başladığı günden itibaren herkesin beğenisini kazanan ve reyting rekorları kıran dizi yeni bölümüyle herkesi heyecanlandıracak. Dizinin yeni bölümünde ilginç anlar yaşanacak. Hayat ve Murat'ın gördükleri manzaradan sonra birbirlerini yanlış anlamaları aralarından buzdan bir duvar örmüştür. Murat bu buzları eritebilecek midir? İşte, Aşk Laftan Anlamaz 6. bölüm fragmanıyla sizlerle...

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

“Aşk Laftan Anlamaz”ın 5. bölümünde; Hayat Murat'ı Didem'le, Murat da Hayat'ı Cenk'le gördükten sonra aralarında buzdan duvarlar örülür. Üstelik Hayat yaşadığı kötü olayı Murat'tan saklar. Didem ve Murat'ın göl evinde çekilen samimi pozları gazeteleri doldurur. Azime bunun üzerine heyecanlanır ve Didem'le tanışmak ister. Murat ise son derece sinirlidir ve kendini aklamaya çalışır. Sarte, konsept fikri için çalışmalara devam etmektedir. Murat ve Doruk, tasarımcılardan gelen hiçbir fikri beğenmedikleri için iş başa düşer. Tuval ve Hayat da ekibe dahil olur. Murat, Tuval sayesinde fotoğrafları kimin basına verdiğini öğrenir. Doruk, Hayat'ın yaşadıklarını biliyordur. Bunu abisiyle paylaşıp Cenk'in gerçek yüzünü gösterecek midir?

Haberin Devamı

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 6. BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!