Artık büyüdüm

Güncelleme Tarihi:

Artık büyüdüm
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2016 13:46

Efsanevi pop starı Michael Jackson’ın kızı Paris, Beverly Hills’te Daphne Barak’ın sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Beverly Hills’te güneşli bir sabah. Kuaförüm Nick Chavez’in salonunda oturuyorum. Ben saçımı kestirirken, Paris Jackson müzisyen sevgilisi Michael Snoddy ile içeride beliriveriyor.
İlk gözüme çarpan, dövmelerle kaplı vücudu oluyor. Ayaküstü konuşuyoruz. Bunun mutlu bir sohbet olmasına özen gösteriyorum.
Çünkü onunla konuşurken bileklerini keserek intihara kalkıştığını unutmamak gerek. Paris’in intihara meyilli ve depresif gençlerin tedavi gördüğü bir gençlik merkezinde tedavi edildiğini de söylemeliyim...

Artık büyüdüm


DÖVMELERİM SONSUZ AŞKI TEMSİL EDİYOR

Dövmelerin yapılışı sırasında acı çekip çekmediğini soruyorum. “Hayır, asla. Artık alıştım. Benim için sonsuza dek aşkı temsil ediyorlar” diyor. Bazı dövmelerini babasının şarkılarından ilham alarak yaptırmış. Son dövmesi ise bacağında. Erkek arkadaşının soyadı ‘Snoddy’ yazıyor.
İnsanlar, Paris’in halası Janet Jackson ile yaşadığı tartışmayı hâlâ hatırlıyor. Büyükannesi Katherine ile yaşadığı eve gelen Janet’a “Buradan git. Burası bizim evimiz, burada biz yaşıyoruz” diye bağırmıştı Paris. Ve aradan çok zaman geçmemiş, 18 yaşına bastığında erkek arkadaşının yanına taşınmıştı.
“Artık büyüdüm mü diyorsun?” diye soruyorum. Gülümsüyor, pozitif bir şekilde kafasını sallıyor.

Haberin Devamı


ANNEMLE TEKRAR 
KONUŞMAYA BAŞLADIM

Annesiz büyümek demek, kadın olurken bir kadın rehberliğinden uzakta kalmak demek. Bu da kesinlikle zor olmalı. Zaten Paris de bu nedenle birkaç yıl önce biyolojik annesi Debbie Rowe’a ulaştı.
Prince’in de annesi olan Debbie, Michael Jackson’ın ölümünden sonra efsanevi popçunun annesi Katherine’in davetiyle çocuklarını görmeye gitti. Öncesinde imzalanan bir anlaşma vardı ve çocuklarından uzak kalmak durumundaydı. Katherine’in izniyle çocuklarını görmeye başladı Debbie...
Bir dönem annesiyle yan yana fotoğraf çektirmeyi bile istemeyen Paris’in Debbie Rowe ile yakınlaştığı haberleri doğru muydu peki? Birlikte en son 2013 yılında birlikte ata binerken görülmüşlerdi...
“Onunla uzun süre konuşmadım” diyor Paris ve ekliyor: “Son dönemde onunla tekrar konuşmaya başladım. Özellikle de kanser olduğunu öğrendiğimde...”
Bu da gösteriyor ki Paris, hayatında bir ebeveynin daha yokluğunu kaldırmaya hiç de hazır değil...

Artık büyüdüm


AŞKI BİR BAŞKA MICHAEL’DA BULDU

Paris Jackson, aşkı başka bir Michael’da buldu. Michael Snoddy ile bir terapi grubunda tanıştı. Peki bu büyük bir aşk mı?
Paris coşkuyla yanıt veriyor: “Evet, aşığım. Onun grupie’siyim. Aynı zamanda o da benim!” Sürekli sevgilisinin müziğinden, kayıtlarından bahsediyor.
Ama dedikodular, Michael Jackson ve Michael Snoddy’nin ortak bir özelliği daha olduğunu söylüyor: Bağımlılık... Paris, onunla sigara, hatta bira içerken görüntüleniyor. Ve yasal olarak daha alkol alabileceği yaşta bile değil. (Amerika’da alkol alma yaşı 21.)
Ben ona kırıcı sorular yönetmek yerine nasıl anlaştıklarını soruyorum. “Sürekli beraberiz. Arkadaşlarımızlayız. Birlikte takılıyoruz, müzik yapıyoruz. Instagram’a fotoğraf koyuyoruz. Birlikte olmayı seviyoruz. Çok yakınız” diyor...

 

Haberin Devamı

JACKSON KARDEŞLERİN ZORLU YILLARI

Şöhret, bazen acımasız olabiliyor. Paris ve iki erkek kardeşi de ne yazık ki medyanın gerçek anne ve babalarının kimliği konusundaki spekülasyonlarına maruz kaldı. Bir yetişkin için bile travmatik bir konuyu; babalarını olabilecek en kötü yolla kaybetmiş küçük çocuklar için düşünün... Özellikle de çocuklarını tüm dünyadan korumaya çalışan, onlara aynı zamanda hem annelik hem de babalık yapan birinin arkasından bunlar oluyorsa...

Artık büyüdüm

 

MJ, EN İYİ BABA

Paris Jackson’la henüz küçük bir çocukken, babası Michael Jackson’la New York’ta röportaj yaptığım sırada tanışmıştım.
Michael Jackson’la Waldorf Astoria’daki süit odasında oturuyorduk. Michael, Sony ile aralarındaki davanın kendisini nasıl mutsuz ettiğini anlatıyor, sürekli sızlanıyordu.
Sonra birden kapı aralandı, bir bakıcıyla küçük çocukları Prince ve Paris içeri girdi. Michael’ın yüzü resmen aydınlandı. Öyle bir mutlu oldu ki, bir süreliğine de olsa Sony ile aralarındaki sürtüşmeyi bile unuttu.
Buluşmamız sırasında Paris’e bu anımızı anlattım. Beni dikkatlice dinledi.
Sanki 2009 Haziran’ında kaybettiği babasına dair hatırlamadığı anları tutmak ister gibiydi...
Paris Jackson, babasını gerçekten çok seviyordu.
Babası için düzenlenen törende gözyaşları içinde “Birinin sahip olabileceği en iyi baba” dediğinde de bir anda tüm gözler ona çevrilmiş, hayatı boyunca maskelerin arkasında saklanan küçük kız herkesin kalbini
kazanmıştı.

Haberin Devamı

Artık büyüdüm

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!