Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanında Zeliş'i kim kaçırdı?

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanında Zelişi kim kaçırdı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2017 16:16

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı kısa sürede izleyicileriyle buluştu. Her bölümünde ayrı bir macerayı ele alan dizinin dün ekrana gelen son bölümünün hemen ardından yeni fragman yayınlandı. Arka Sokaklar'ın önümüzdeki hafta yayınlanacak bölümünde Zeliş kaçırılıyor. Peki, Zeliş'i kim kaçırdı? İşte, Arka Sokaklar yeni bölümünden ilk görüntüler!

Haberin Devamı

Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar'da bu hafta heyecan dolu olaylar ardı ardına yaşanıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı dün akşam yayınlanan son bölümün ardından ekranlara geldi. Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanında ise Zeliş kaçırılıyor.. Peki Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? İşte Arka Sokaklar dizisinin son bölümünden meydana gelen olaylar ve yeni bölüm fragmanında yaşananlar

Buse'nin Ali'yi öperken görüntülenmesi Pınar için boşanmanın eşiğine getirir. Pınar'ın kararı karşısında Ali çılgına dönse de bir suçunun olmadığını anlatamaz.

Çiçeği burnunda muhabir Zeliş, zor bir haberle karşı karşıya iken zorla rehin alınır. Bu zor durumda bile canlı yayın yaparak, haberine devam eder. Lakin Çoban Ailesi bu haberi izleyince çılgına döner ve Zeliş'i bulmak için ellerinden gelenleri yapar.

Haberin Devamı

Ekibin ise yine zor bir görevi vardır. Adaleti sağlamak için çatışmaya girecekleri meşakkatli görev onları bekler.

Arka Sokaklar heyecan dolu yeni bölümüyle 28 Nisan Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Arka Sokaklar'ın 438. yeni bölümünde Ali, hayatını kurtardığı manken Buse’nin oyununa gelir. Fuhuş operasyonunda çökerttikleri şebeke onları şikayet edenin Buse olduğunu öğrenirler. Ortadan kaldırılması gerekmektedir. Buse’yi, evine yolladıkları adamdan Ali kurtarır. Buse’nin, hayatını iki kere kurtaran Ali’ye hayranlığı daha da artar. Buse, gözüne kestirdiği Ali’yi oyuna getirerek beklemediği bir anda öper. Bunu da kaydeder. Bu görüntüler bir şekilde Pınar’a ulaşır. Ali ile Pınar’ın evlilikleri tehlikeye girer.

Selin’in koruyucu annelik yaptığı küçük sevgi bir kadının kaçırılma olayına şahit olur. Maskeli olanlar dışında bir kişinin yüzünü görür.

Hüsnü’nün oğulları Metin ve Tekin yolun kenarında yatan bir adam görürler. Hafızasını kaybeden adamı eve götürürler ve bundan sonra olaylar farklı bir boyuta ulaşır.

BAKMADAN GEÇME!