Arka Sokaklar son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı.. Mesut..

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı.. Mesut..
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2017 08:51

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanında duygusal sahneler arka arkaya geldi. Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokak'larda Tunç'un örgüt tarafından kaçırılması üzerine Mesut operasyona dahil olmuş ve oğlunu kurtarmak için gizli görevi üstlenmişti. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Mesut, kötü şekilde vuruluyor. Peki Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? İşte detaylar

Haberin Devamı

Malik, Mesut’un oğlunu kaçırmıştır. Ekip Tunç’u bulmak için her yolu dener. Ancak Malik, Tunç’u sır gibi saklamıştır. İşleri berbat eden Malik, üstleri tarafından cezalandırılır ve görevini başkası devir alır. Ekip artık Tunç’un izini tamamen kaybetmiştir. Tunç’un hayatı artık Gümüş denen, yeni terör örgütü liderinin ellerindedir. Mesut, oğlu için endişelidir ve kontrolünü kaybeder. Çünkü biricik oğlunu koruyamamıştır. Mesut oğluna kavuşmak için canı pahasına, Özel Harekât Amiri Sedat Çakmak ile beraber, Güneydoğu’daki operasyonlara katılmaya karar verir. Sedat, aynı zamanda Mesut’un eski amiridir. Rıza Baba ve ekibi terör örgütünün İstanbul’daki yapılanmasıyla mücadele ederken, Mesut dağlara dönmüştür.

Arka Sokaklar 434. Bölüm Fragmanı yayında! Mesut, Tunç'un peşinden giderken vuruluyor mu? Tunç, babasını yeniden görebilecek mi?

Haberin Devamı

Mesut çok yaklaşmıştır artık. Kamuflajlarını giyip çalışmalarına hazırlanır. Gece gündüz demeden, oğlunu aramaya koyulur. Mesut tanıdık bir yüze rastlar. Kız kardeşinin intikamını almak içi, Kovan dere sırtlarına gelmiş olan Oktay’la karşılaşır. Oktay, Mesut’a destek olur ve oğlunu beraber ararlar. Rıza Baba ve ekibi, İstanbul’dan Mesut’a destek olmaya devam eder. Gelen istihbaratları Mesut’la paylaşırlar. Gelen bir bilgi, Mesut’u Tunç’a çok yaklaştırır.

ARKA SOKAKLAR DİZİSİNİN TÜM BÖLÜMLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!