Arka Sokaklar son bölüm (661. bölüm) izleme ekranı | Arka Sokaklar son bölümde şoke eden saldırı: Engin Müdürün eşi Başak öldü! İşte yeni bölüm fragmanı...

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar son bölüm (661. bölüm) izleme ekranı | Arka Sokaklar son bölümde şoke eden saldırı: Engin Müdürün eşi Başak öldü İşte yeni bölüm fragmanı...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2024 02:52

Arka Sokaklar 661. bölüm izleme ekranı full HD yayınlandı. Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın üstlendiği fenomen dizisi Arka Sokaklar 27 Ocak Cuma akşamı nefes kesen bölümle ekranlara geldi. Dizinin bu haftaki bölümünde, Engin Müdürün eşi Başak, düzenlenen hain saldırıda vurularak vefat etti. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise Rıza Baba ve ekibinin örgütü çökertmek için yeni planlar yapması çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi. İşte, Arka Sokaklar son bölüm kesintisiz full HD izleme ekranı ve 662. yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D’nin cuma akşamları ekrana gelen fenomen dizisi Arka Sokaklar’ın bu haftaki 661. bölümünde, Pınar ve Yağız nişanlanırken, tefeciden para alan mahalleli esnafının başına iki serseri musallat oldu. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise örgüte operasyon düzenleyen ekipte Cansu yem olarak kullandı. İşte, Arka Sokaklar son bölüm izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

26 Ocak 2024 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 661. Bölümünde Engin Müdürün eşi Başak, düzenlenen hain saldırıda vurularak vefat ediyor!

Yediği büyük darbeyle ekibimize düşmanlığı kat be kat artan Andaç saklandığı dağ evinde planlar yapmaktadır. İlk hedefi Engin olacaktır.

Haberin Devamı

Barda olay çıkaran Feriha kendisini kurtarması için Mehmet’i arar; ama Mehmet’in yanında, Seval vardır.

Pınar ve Yağız nişanlanır. Ancak Yağız’ın annesi bu ilişki için bir engel teşkil edecektir.

Tefeciden para alan mahalleli esnafının başına iki serseri musallat olur. Bu serseriler paraları şantaj yoluyla tahsil edecektir.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Arka Sokaklar 662. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Cansu'yu kaçırdılar!

Rıza Baba ve ekip örgütü çökertmek için yeni planlar yapar. Örgüte operasyon düzenleyen ekipte Cansu yem olarak kullanılır. Başarılı başlayan operasyonda hiç beklenilmeyen bir şey olur ve Cansu'yu kaçırırlar. Peki Rıza Baba ve ekip Cansu'yu kurtarabilecek mi?

Arka Sokaklar yeni bölümüyle cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

BAKMADAN GEÇME!