Arka Sokaklar 419. bölüm fragmanında oklar Mesut'a dönüyor

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar 419. bölüm fragmanında oklar Mesuta dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2016 15:00

Arka Sokaklar 419. bölüm fragmanında bu hafta nefes kesen sahneler yer alıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Mesut farkında olmadan büyük bir tehlikenin içine giriyor. Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar'da bu hafta aksiyon hiç eksik olmuyor.. Peki Arka Sokaklar 419. bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? İşte detaylar

Haberin Devamı

Arka Sokaklar 419. bölümde; Ekibe, Sami’nin hapisten kaçtığı haberi gelir! Arka Sokaklar 419. Bölüm 2 Aralık Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Hapisten kaçan Sami’nin planı, Yonca’nın cezasını kesmektir. Yonca’nın polise bildiği her şeyi söylediğinden kendince neredeyse emin olan Sami, polisleri atlatıp Yonca’nın evine girer. Yonca’yı ciddi şekilde darp eder. Sonunda Canan ile ilgili gerçekleri öğrenen Sami sakinleşir ve kadını öldürmez.

Bu sırada ekibe, Sami’nin hapisten kaçtığı haberi gelir. Sami’nin ilk hedefi kızı Canan’ı bulmak; ikinci hedefi ise, Rıza baba ve ekibinin canını yakmaktır.

Aylin ve Hakan’ın yarım kalan nişan merasiminin tamamlanması gerekmektedir. Rıza baba, ekibin ağız tadıyla hep birlikte evlerinde toplanmasını ve nişan yüzüklerinin takılmasını istediğini söyler. Arif Müdür, Hüsnü, Suat, Mesut, Selin, Rıza, Ayla, Pınar, Ali ve Nesrin hanım, Aylin ve Hakan’ın bu mutlu günlerinde bir aradadırlar.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR 419. BÖLÜM FRAGMANI

Emir Benderlioğlu kimdir?

Ekranların en uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar’a sürpriz bir transfer gerçekleşti. Yer Gök Aşk, Kavak Yelleri, Galip Derviş ve Osmanlı Tokadı gibi dizilerin oyuncu kadrosunda yer alan Emir Benderlioğlu dahil oldu. Peki, Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan’ın başrollerini paylaştığı dizinin kadrosuna dahil olan Emir Benderlioğlu kimdir?Emir Benderlioğlu, 28 Ekim 1979'da Ankara'da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni bitiren genç oyuncu, pek çok film ve dizi projesinde yer aldı. Özellikle Ahmet Çağlar'ın filmlerindeki performansıyla beğeni topladı. Ademin Trenleri adlı filmdeki karakterlerden biri olan Bekir karakterini canlandırdı. 2008 yılında da Med Yapım dizisi olan Dedektif Biraderler'de başrol oyuncusu olarak Savaş karakterini canlandırdı. 2010'un Ocak ayında vizyona girmesi beklenen Deli Dumrul Kurtlar Kuşlar Aleminde adlı komedi filminde Durul tiplemesiyle büyük bir kitleye ulaştıç.. 2008'de ise TRT 1'de yayınlanan Ayrılık adlı dizide Eytan karakterini canlandırdı. 2010 yılında kendisi gibi oyuncu olan Ceren Şekerci ile evlendi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!