Vatanım Sensin son bölüm ile yeni sezona bomba gibi başladı! İşte, Azize'li yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin son bölüm ile yeni sezona bomba gibi başladı İşte, Azizeli yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2017 18:00

Vatanım Sensin yeni sezona muhteşem bir başlangıç yaptı. Direnişin yeni sezon da devam ettiği dizide Cevdet yaşadığı büyük badireyi atlatmış ve sağlığına tekrar kavuşmuştur. Tedavi altında olduğu Londra'dan İzmir'e yeniden gelen Cevdet, Vatanım Sensin yeni sezonunda geri kalan misyonunu sürdürmektedir. İşte, etkileyici bir son bölümün ardından merakla araştırılan Vatanım Sensin 33. yeni bölüm fragmanı ve detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Kanal D'nin sevilen ve ilgiyle takip edilen dizisi Vatanım Sensin dün akşam son bölüm ile ekranlara geldi. Heyecan dolu sahneleriyle geceye damga vuran dizi Vatanım Sensin'de bir çok merak edilen konu aydınlanırken, Azize'nin ölüp, ölmediği merakla bekleniyordu.. Azize gerçeği yeni bölüm fragmanıyla birlikte ortaya çıktı.. İşte Vatanım Sensin son bölümün ardından gelen yeni bölüm fragmanı

AZİZE’YE NE OLDU 

Dizinin yeni sezonunda Yunan karargâhında yaptığı saldırının ardından ağır yaralanan Cevdet (Halit Ergenç), aylar sürecek bir tedaviden sonra ayağa kalkmaya çalışacak. Suikast girişiminde başarısız olan Tevfik (Onur Saylak) kafalarda soru işaretleri yaratacak bir kimlikle geri dönecek. Azize (Bergüzar Korel) hakkındaki gerçekler ise başta Cevdet olmak üzere herkesi derinden etkileyecek.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Ağustos 1920... Yunan ilerleyişini durdurmak için canını ortaya koyan Miralay Cevdet, uyandığında kendini adeta bir kabusun içinde bulur. Vatan imzalanan Sevr Antlaşması'yla parçalanmış, İzmir yeni kumandan Filipos'un demir yumruğu altında ezilmiş, ailesi ise yokluğunda en büyük acılarla sınanmıştır.

Bu cenderenin içinde ayağa kalkmaya çalışan Cevdet, hem memleketi hem kendisini ölümün kıyısına getiren yeni bir komplonun ortasında kalacaktır. Sevr'i kabul etmeyen Ankara hükümetini köşeye sıkıştırmak isteyenler sinsi bir planla Türkleri teslim almaya girişirken, Cevdet çok geç olmadan bu felaketi engellemek zorundadır.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Vasili’yi suçüstü yakalatan Cevdet, taarruzu kısa bir süreliğine geciktirmeyi başarır. Cevdet, zayiat olmadan zafer kazanılmayacağını söyler ve büyük bir karar verir. Yunan olduğunu öğrenen Ali Kemal, derin bir uçurumun kıyısında dolanır.

Biri yıllarca oğlundan, diğeri ise kocasından ayrı düşmüş ve nihayetinde İzmir’i terk etmek zorunda kalan iki acılı kadın; Veronika ve Azize… Bir yol ayrımında sevdiklerine kavuşmayı bekler. İkisi de umduğundan başka bir şeyle karşılaşacaktır bu dönemeçte.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!