Tudor, Emre'nin oynamadığını görünce! Flaş hamle...

Güncelleme Tarihi:

Tudor, Emrenin oynamadığını görünce Flaş hamle...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2017 18:24

Hürriyet Gazetesi Galatasaray muhabiri ve Spor Arena yorumcusu Ali Naci Küçük, Medipol Başakşehir-Galatasaray maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

 

İşte, Ali Naci Küçük'ün maçla ilgili yorumları...

- Tudor'un kadro tercihini nasıl buldun?
- Eren- Gomis ikilisi hücum hattında sahada olacak. Tudor'un risk aldığı bir gerçek! Gençlerbirliği'ne karşı sahanızda çift forvet oynamanız çok doğal. Galatasaray'ın genlerinde de 4-4-2 var. Ancak rakip ligin en organize ve takım oyununu başarılı şekilde uygulayan Başakşehir olunca bu kararı risk olarak görebiliriz. Ancak Florya'da kiminle konuşsam Tudor'un bu son dakika kararını şöyle açıkladı: "Başakşehir'de Emre Belözoğlu ve Mahmut Tekdemir yok. Orta sahada en etkili isimleri olmayınca hoca bu kararı aldı, değişikliğe gitti"

- Nasıl bir sonuç bekliyorsun?
- Bu karşılaşma Tudor için büyük fırsat... Tudor, geçen yıl 4-0'lık karizma zedeleyen yenilginin intikamını Abdullah Avcı'dan alabilir. Tudor'un büyük maçlardaki başarısız performansı Galatasaray kariyerindeki en büyük eksiği. Derbiler ve kritik maçlardan galibiyet çıkaramayan Tudor için bu karşılaşma önemli bir sınav olacak. Tudor, bu istatistiği Başakşehir karşısında bozarsa hem ligde en önemli rakiplerinden birini ekarte eder, hem Beşiktaş'ın puan kaybını değerlendirir hem de 'büyük maç kazanamıyor' sözünü tarihe gömer. Bir taşla kısaca 3 kuş vurabilir Tudor...

Haberin Devamı

- Kadroda ne eksik sence?
- Galatasaray üçlü orta saha ve kanatsız oynayacak aslında. Fernando- Ndiaye- Tolga setinin önünde Belhanda ve en ilerde Eren-Gomis... Başakşehir adına da zirve yarışı için önemli bir karşılaşma. Galatasaray kazanırsa Başakşehir ile puan farkı 6 olacak. Şimdi Başakşehir adına maçın gidişatını kuşkusuz Emre Belözoğlu ve Mahmut Tekdemir'in boşluğunu doldurup, doldurmayacaklarını tayin edecek. Abdullah Avcı, bu iki önemli ismin yokluğuna çare üretemezse Başakşehir'i zor bir karşılaşma bekler!

 

 

BAKMADAN GEÇME!