3 günlük festival!

Güncelleme Tarihi:

3 günlük festival
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2018 14:20

İstanbul Coffee Festival, bu yıl 20–23 Eylül 2018 tarihleri arasında Küçük Çiftlik Park‘ta düzenlenecek.

Haberin Devamı

“The Source, The Journey, The People“ temasıyla gerçekleştirilecek festival, 5. yılında kahveseverlere ev sahipliği yapacak.

Festival, İCF haftası kapsamında festival öncesi etkinlikleri ile şehrin farklı noktalarına yayılacak.

The Source

İstanbul Coffee Festival, “The Source“ başlığı altında ziyaretçileri ilgi çekici seminerlerde ağırlayacak. Kahvenin ortaya çıkışı ve dünyaya yayılmasının öyküsü, en lezzetli kahve çeşitleri ve karakteristikleri, kahve endüstrisinde tarımdan servise kadının rolü ve geleceği, kahve kavurma tekniklerinin kahve çekirdeği türlerine etkisi, ülkelere göre kahve kültürlerinin çeşitliliği mercek altına alınacak.

The Journey

Festival, ziyaretçileri “The Journey“ başlığı kapsamında farklı deneyimler, atölyeler ve profesyonel kahve demleme teknikleriyle buluşturuyor. Geleneksel, modern ve fütüristik yaklaşımlarla ziyaretçinin kendi kahve yolculuğunu yaratmasını hedefliyor.

The People

Haberin Devamı

İstanbul Coffee Festival farklı aktiviteler ve canlı müzikperformanslarıyla keyifli bir dört gün sunacak. Müzik festivallerini aratmayan bir atmosfer ve ortamda katılımcılar sürpriz isimler ve gruplarla buluşacak. Festivalin tarzını yansıtan tasarım ürünler ve artizan lezzetler de bu yıl meraklılarını bekliyor olacak.

3 günlük festival

BAKMADAN GEÇME!