İstanbullu Gelin son bölümde şoke eden final! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin son bölümde şoke eden final Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2017 18:16

İstanbullu Gelin yeni bölümleriyle izleyicilerini şaşırtmaya devam ediyor. İkinci sezonunun başlangıcından beri süren Süreyya- Faruk krizi İstanbullu Gelin son bölümünde şaşırtıcı bir hal aldı. Süreyya, başına gelen kötü sürprizden sonra hem Faruk'u hem de ekran karşısındaki hayrete düşüren bir karar aldı. Peki İstanbullu Gelin son bölümü ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin son bölüm ardından yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. İstanbullu Gelin son bölümünde boşanacakları kesinleşen Süreyya ve Faruk'un mahkemesine saatler kala yaşananlar Boran’lar için yeni bir dönemin göstergesi oldu. Finale doğru kaza geçiren Süreyya, herkesi şoke eden bir karar alarak evliliğine bir şans daha verdi. Şimdi ise gözler İstanbullu Gelin bölüm fragmanında! Peki yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin 22. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Boşanacakları kesinleşen Süreyya ve Faruk kendi sorunlarıyla baş başa kalırlar. Süreyya, İstanbul’da yeni bir hayat kurmanın yollarını ararken Can’dan gelen teklifle bir seçim yapmanın eşiğine gelir. Babasının Faruk olduğunu öğrenen Emir’in hamlesi ise Begüm’ün canını çok sıkar. Öte yandan Osman ile Burcu’nun ilişkisi tatsız bir tesadüfle yeni bir boyut kazanır. Mahkemeye saatler kala yaşananlar Boran’lar için yeni bir dönemin başladığının habercisidir.

Haberin Devamı

GEÇEN HAFTAKİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Adem’in, Boranların gayrimeşru çocuğu olduğunu tüm Bursa’ya ilan etmesiyle savaş artık başlamış olur. Faruk’un misilleme hamlesi Adem’de soğuk duş etkisi yaratır. Esma da itibarlarını korumak için kendi yöntemleriyle devreye girer. Süreyya, kalan eşyalarını toplamak ve Esma ile yüzleşmek için konağa gittiğinde Begüm ile karşılaşır. Begüm’ün tavrı ise nettir. Süreyya’nın Faruk’la ilgili olan kafa karışıklığı Can’dan gelen bir telefonla gidecektir.

BAKMADAN GEÇME!