Arka Sokaklar dizisi yayınlanan son bölümüyle aksiyonu arttırdı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar dizisi yayınlanan son bölümüyle aksiyonu arttırdı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2017 23:08

Arka Sokaklar dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Arka Sokaklar'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Pınar, Ali’nin başına gelenleri öğrenince sinir krizi geçirdi. Selinler, Ali’nin en son Sultan’ın evine gittiğini hatırlayınca, Sultanları bulmaya gittiler. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Arka Sokaklar dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerini yine ekran başına kilitlemeyi başardı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Tekin, babasından tokat yedikten sonra evi terk etti. Hüsnü mahcup bir şekilde Gonca’yı yolcu etti. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Pınar, Ali’nin başına gelenleri öğrenince sinir krizi geçirir. Selinler, Ali’nin en son Sultan’ın evine gittiğini hatırlayınca, Sultanları bulmaya gider; ama, Sultan ve kardeşi Yunus renk vermez. Sultan ve Cüneyt para bulup kaçmaya niyetlenir. Gasp ettikleri malları Numan’a satıp mal almaya karar verirler. Ekip de adresi öğrenmiştir ve Ali’yi bulurlar.

Haberin Devamı

Tekin, babasından tokat yedikten sonra evi terk eder. Hüsnü mahcup bir şekilde Gonca’yı yolcu eder. Baba oğul arasına, büyük bir uçurum girmiştir artık. Cüneyt ve Sinem, Hakan’ı, Oktay davasını takip etmeyi bırakması konusunda tehdit eder. Eğer davanın peşine düşerlerse çektiği fotoğrafları Rıza Baba’ya ve Aylin’e dağıtacaklardır. Hakan mesleği ve özel hayatı arasında sıkışmış durumdadır.

BAKMADAN GEÇME!