Aman gol yemeyelim paniği

Güncelleme Tarihi:

Aman gol yemeyelim paniği
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2015 23:13

Hırvat Hoca’nın çekincelerinden bahseden oyuncular, “Bu bize de yansıyor” dediler.

Haberin Devamı

G.SARAY’a yenilerek zirveyi ve 7 maçlık galibiyet serisini kaybeden Beşiktaş’ta gözler Bilic’e çevrildi. 1.5 yıldır çalıştırdığı Kartal’da derbi galibiyeti olmayan Hırvat hocanın kötü serisinin ardında yatan gerçek ortaya çıktı. Yöneticilerin özeleştiri konuşmasından: Bilic, derbiler öncesi gergin oluyor, bu da takıma yansıyor sonucu çıktı.

BAZI MAÇLARDA DA YAŞANIYOR

OYUNCULAR, büyük maçlar öncesi Bilic’in oyunu tutmalarını istediğini belirtip, “Bilic, derbilerde biraz çekince yaşıyor. Bu çekinceleri bazı diğer önemli maçlarda da olabiliyor. Bizler de bu gerginliği görüyoruz. Durum, takıma da yansıyor” dediler. Hırvat hocanın bu maçlar öncesi takıma, “Aman gol yemeyin ve yenilmeyin” telkinlerinin motivasyonu olumsuz yönde etkilendiğini belirttiler.

‘SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ’

Haberin Devamı

BILIC yönetiminde 6 derbiye çıkan Beşiktaş, 4 yenilgi, 2 beraberlik aldı. Bu sorunu aşmak isteyen yönetim, “Beşiktaş büyük bir aile. Sorunları birlikte çözerek 2. yarıda şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyeceğiz” görüşünde birleşti. Yöneticilerin Bilic’le de görüşeceği öğrenildi.


Beşiktaş’ın belalısı G.Saray

BEŞİKTAŞ’ın son 4 resmi maçında kaybettiği, son 9 maçtır da yenemediği Galatasaray, siyah beyazlıların adeta kabusu oldu. Kartal’ın iki sezondur yakaladığı seri galibiyetlerin hepsine sarı kırmızılılar son verdi. Aslan, Beşiktaş’ın geçen sene 4, bu sezon ise 7 maçlık 3 puan serisini noktalayan takım oldu.

13 Ocak’a kadar tatil

G.SARAY’a 2-0 yenilip ilk yarıyı 2. bitiren Beşiktaş’ta, 8 günlük tatil başladı. Kartal, devre arası hazırlıklarına 13 Ocak Salı günü başlayacak. Kamp çalışmaları için 15 Ocak’ta Antalya’ya geçecek olan Kartal, 21 Ocak’ta da Adana Demir kupa maçı için Adana’ya gidecek. Maçın ardından Antalya’ya dönecek Beşiktaş, 25 Ocak Pazar günü Ankara’ya geçecek.


BEŞiKTAŞ’IN YENi SAVAŞCISI MILOSEVIC

Beşiktaş, mücadeleci yapısıyla bilinen 22 yaşındaki stoper için AIK’e 900 bin Euro ödeyecek.

BEŞİKTAŞ, devre arasının ilk transferine resmiyet kazandırdı. Siyah beyazlılar, AIK’in 22 yaşındaki stoperi ile 4 yıllık anlaşma sağladı. Beşiktaş, bu transfer karşılığında İsveç temsilcisine 900 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek. Milosevic’in 13 Ocak’ta İstanbul’a gelecek. Genç oyuncu Kartal’ın 15 Ocak’taki başlayacak ve Antalya’da gerçekleşecek devre arası hazırlık kampı kadrosunda da yer alacak.

Haberin Devamı

Milosevic, hava toplarında oldukça etkili. Havada olduğu kadar her iki ayağına da hakim.


Kariyerine Rissne takımında başladı. AIK’e transfer olmadan Celtic ve Fiorentina tarafından denemeye de alındı.

Babası Sırp, annesi ise Fin kökenli İsveçli olan 22 yaşındaki oyuncu, İsveç milli takımını seçti.

Milosevic, 2011’de yılın İsveç Ligi’nin ‘En iyi çaylak futbolcusu’ seçildi.


Milosevic kimdir

YAŞI: 22 Boyu: 1.91
POZİSYONU: STOPER

KARiYERi
SEZON TAKIM MAÇ GOL
2009–11 Vasalunds IF 24 5
2011–15 AIK 80 4

MiLLi TAKIM KARiYERi
2008–09 Sırbistan U17 5 0
2011 İsveç U19 1 0
2011 İsveç U21 20 3
2013- İsveç 2 0

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!