Alkış yok

ASLINDA tam bir Karadeniz derbisi izleyeceğimi düşünmüştüm. Derbi dediysem sakın zirveye oynayan iki takım diye düşünmeyin.

Haberin Devamı

İkisi de alt sıralardan kurtulmanın peşinde. Tabii ki bu durum Trabzonspor için çok acı. Şöyle çatır çatır bir maç bekliyordum ama ilk yarıyı izledim hevesim kaçtı. Orduspor konumunun biraz farkında, Trabzonspor ise bu sezon çoğu maçta olduğu gibi yine sahada yok. Tamam, yenersin veya yenilirsin bunlar futbolda var ama en azından biraz mücadele edersin. Trabzonspor’da o da yok. Sanki sezon başı ve hazırlık maçı oynar gibi bir Trabzonspor var sahada. Kaza bela olmadan şu sezonu bir tamamlasalar öpüp başımıza koyacağız. Maalesef bu duruma kadar geldik. Koskoca sezon bitiyor ve şöyle keyif ile oturup bir Trabzonspor seyredemedik. Kadro çok geniş yani şişmiş. 12 tane yabancı var ama yalnızca bizlere değil kendilerine bile yabancılar. Onlar sezonu kafalarında çoktan bitirmişler, bizler de fiili olarak bu eziyetin bitmesini bekliyoruz.

Haberin Devamı

Aynı tas aynı hamam

İkinci yarı bir şeyler olur diye bekliyorum ama boşuna. Trabzon-spor aynı tas aynı hamam misali, hiç umurlarında değil. Çünkü, nasıl olsa kendi kafalarına göre suçluları bulmuşlar. Teknik direktör değişti ve başkan bıraktı ya suçlular bulundu. Hayır. Hiç kusura bakmayın tüm suç sizlerde. Sahaya çıkıp oynamayan, pardon mücadele etmeyen sizlersiniz. Paralarınızı mı almadınız veya İstanbul takımlarında oynayanlardan azmı aldınız diye sormalıyım. Ona da hayır. Hem puanları kaybettiniz, hem de itibar ama paralarınızı tıkır tıkır aldınız. Sonuç ise eseriniz ortada, küme düşme potasından kurtulmaya çalışan bir Trabzonspor. Şimdi sizleri sezon sonunda bu takımı kümede tuttunuz diye alkışlayacak mıyız?... Başkalarını bilmem ama ben alkışlamayacağım. Son on yılın bence en kötü Trabzonspor’unu bu sezon izlemek zorunda kalıyoruz.

Müftüoğlu iyiydi

TRABZONSPOR ancak ikinci yarının ortalarından sonra biraz kendine geliyor. Adrian ve Halil’in oyuna girmesi dengeyi biraz değiştiriyor. Biraz mücadele ve biraz hırs Trabzonspor’a golü getiriyor. Bu galibiyet büyük bir zafer değil, olması gereken bir galibiyet. Onun için sizlere alkış yok. İlk yarıda sahada hiç olmayan Trabzonspor, ikinci yarıda 10-15 dakikalık mücadelesi ve hırsıyla üç puan ve nefes aldı. Dediğim gibi sezonun bitmesini bekliyoruz. Son söz ise maçın hakemi Kuddusi Müftüoğlu’na. İlk dakikalardan itibaren hakimiyeti eline aldı ve iyi bir maç yönetti. Gelecek sezonlar için iyi bir gelişme diyeceğim ama gelecek sezon Müftüoğlu’nu bulurlar mı bilemiyorum.

Yazarın Tüm Yazıları