Akıllı telefonlarda en ‘taze’ rekabet

Güncelleme Tarihi:

Akıllı telefonlarda en ‘taze’ rekabet
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2016 20:21

YENİ akıllı telefonlar birbiri ardına satışa sunulduğu bir dönemdeyiz. Özellikle geçtiğimiz hafta dört yeni akıllı modeli birden tüketicilerin beğenisine sunuldu. Bu modelleri bir araya getirdik.

Haberin Devamı

HTC 10 KAMERADA İDDİALI

HTC’nin amiral gemisi sınıfındaki yeni akıllı telefon modeli HTC 10 geçtiğimiz hafta tanıtılan modeller arasındaydı. HTC çizgisini devam ettiren model, 5.2 inçlik ekrana, Snapdragon 820 işlemciye, 4 GB RAM’e ve 32 GB dahili hafıza özelliklerine sahip. Modelin iddialı olduğu taraf ise kamera. 12 milyon yeni nesil UltraPiksel teknolojisi kullanan modelin kamerası 0.6 saniyede hazır hale geliyor ve 4K video çekimi yapılabiliyor. Satış fiyatı 2 bin 999 TL.

LG G5 MODÜLER TASARIM

LG’nin yeni akıllı telefonu G5, Türkiye’de de satışa çıktı. En dikkat çeken özelliği ise modüler tasarıma sahip olması. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, G5’i bir dijital kameraya ve Hi-Fi çalara dönüştürebiliyor. Pil ise çıkartılarak kolay bir şekilde değiştirilebiliyor. Yeni modelde 5.3 inçlik ekran var. Snapdragon 820 işlemci, 4 GB RAM’e, 32 GB dahili hafıza ve 16 megapiksellik arka kamera LG G5’in özellikleri arasında. Satış fiyatı ise 2 bin 799 TL.

Haberin Devamı

HUAWEI P9 ARKADA ÇİFT KAMERA

akıllı telefon pazarında dikkat çeken modeller geliştiren Huawei, P9’un arkasında çift kamera bulunuyor. Bu sayede detay, renk ve derinlik çekilen kareleri analiz eden model, düşük ışık koşullarında iddialı. Huawei P9 ayrıca 5.2 inç ekran, Kirin 955 2.5 GHz işlemci, 3000 mAh bataryaya sahip. Ağustos ayında Türkiye’deki teknoloji meraklılarıyla buluşacak olan modelin satış fiyatı ise henüz açıklanmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!